Jouluvalot

282 kpl tuotetta
1449275(3).jpg
Kampanja

Miten asetan kynttelikön kaksiosaiseen ikkunaan?

Voit asettaa kynttelikön joko toisen ikkunan kohdalle tai ikkunoiden väliin. Tai voit hankkia kaksi samalaista kynttelikköä ja laitaa molempiin ikkunaruutuihin omansa. Valitse jouluvalaistuksen tyyli niin, että se sopii kotisi muuhun sisustukseen haluamallasi tavalla.

Pitäisikö joulutähti ripustaa keskelle ikkunaa?

Se ei todellakaan ole välttämätöntä. Ikkunalla oleva korkea kasvi voi estää joulutähden ripustamisen keskelle. Jos haluat tyylikkään jouluisen asetelman, ripusta joulutähti ikkunan toiseen reunaan ja sen vastakkaisen puolen ikkunalaudalle voit sijoittaa seisovan, pöytämallisen joulutähden.

Voiko Lucia-aiheista kynttilänjalkaa käyttää adventtikynttilänjalkana?

Vain sinä päätät sen, valaiseeko Lucia-kulkue adventtisi vai haluatko käyttää perinteistä adventtikynttilänjalkaa. Ei ole olemassa mitään sääntöjä. Jouluvalaistuksen tarkoituksena on luoda lämmintä ja mukavaa tunnelmaa, juuri siihen tapaan, kuin itse haluat.

Mihin laitan jouluvalot, jos minulla ei ole joulukuusta?

Verhotankoon asetetut jouluvalot näyttävät hienoilta ja samalla valaisevat ikkunaa. Voit laittaa jouluvalot myös sohvan selkänojalle tai ikkunalaudalle. Toiset taas laittavat valot suureen, läpinäkyvään lasimaljakkoon.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja