Hehkulamput

454 kpl tuotetta
Kampanja
bdf36b5bc9c8b2141c3f75f01f2cb0263790b741.jpg
Oikeanlainen lamppu on tärkeä toimivan ja kodikkaan valaistuksen aikaan saamiseksi. Valittavanasi on monia erilaisia hehkulamppuja: klassisia hehkulamppuja, LED-lamppuja, halogeenejä sekä energiansäästölamppuja. Trademaxin netistä saat kaikki hehkulamput edullisesti ja helposti. Tutustu laajaan valikoimaamme!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mistä tiedän, millainen hehkulamppu pitäisi ostaa?

Hehkulampun ostaminen ei aina ole helppoa, sillä valinnanvaraa on paljon. Jos verrataan LED-lamppuja hehkulamppuihin ja halogeeneihin, niin LED-lamput valaisevat kirkkaammin. Jos haluat, että valo levittyy kauniisti, kannattaa valita lamppu, jonka pinta on valkoinen ja matta. Jos taas haluat tilaan lämmintä tunnelmaa, kannattaa valita lämpimänsävyinen hehkulamppu.

Millainen kanta pitää valita?

Tavallisimmat lampunkannat ovat E27 ja E14. Valaisimen kanta määrää sen, millainen polttimo siihen sopii. Siksi kannattaa tarkistaa valaisimen kannan koko tarkasti. Jos valaisimessa on E27 kanta, sopii siihen E27-hehkulamppu tai jos valaisimen kanta on E14, tulee sinun valita E14-kantainen polttimo.

Mikä on lumen?

Lumen kertoo hehkulampun kirkkauden. Vanhoja, wattimäärään perustuvia lukuja ei enää käytetä. Mitä suurempi polttimon lumenarvo on, sitä kirkkaampaa on sen antama valo. Yleisimpiä ovat LED- tai pienitehoiset lamput, jotka ovat 430-800 lumenia. Tämä vastaa 40-60 wattia.

Miten käytän hehkulamppuja sisustuksessa?

Erilaiset hehkulamput voivat antaa sisustukseen ainutlaatuisen ilmeen. Voit esimerkiksi ripustaa suuria lamppuja ruokapöydän päälle eri korkeuksille. Näin luot persoonallisen kattovalaisimen. Jos haluat vaihdella tunnelmaa, kannattaa tutustua himmennettäviin lamppuihin. Niillä saat säädettyä huoneen valaistusta ja tunnelmaa juuri sellaiseksi kuin haluat. Löydät meiltä myös värillisiä hehkulamppuja, jos haluat valaista kotiasi väreillä. Värillisellä hehkulampulla saat kotiisi halutessasi luotua vaikkapa viileän vaikutelman.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja