Kattovalaisimet

4 834 kpl tuotetta
ALE
1417417(4).jpg

Minkä tunnelman haluat luoda kodin valaistuksella? Korosta yksityiskohtia tai luo kodikas tunnelma oikealla kattovalaisimella. Anna kodillesi sisustus, joka sulautuu kokonaisuudeksi ja jossa haluat olla. Varmista, että yhdistät muotoilun ja käytännöllisyyden oikealla tavalla. Tutustu laajaan kattovalaisinvalikoimaamme ja valitse kattovalaisin, joka sopii muuhun kotisi sisustukseen.

Kattovalaisimet luovat tunnelmaa kotiisi

Miten voin luoda tunnelmaa kattovalaisimilla?

Riippuen siitä, millaisen tunnelman haluat luoda kotiisi, tarvitaan erityyppistä valaistusta. Mieti huoneen tarkoitusta ja luo ympäristö, joka herättää oikeat tunteet. Kattovalaisimien avulla voit luoda viihtyisän tilan, josta sinä, perheesi ja ystäväsi voitte nauttia.

Mitä eri kattovalaisinmalleja Trademax tarjoaa?

Laajassa valikoimassamme on niin paljon erilaisia kattovalaisimien tyylejä, että lupaamme, että löydät varmasti jotakin kotiisi sopivaa. Moderniin makuuhuoneeseen sopiva vaihtoehto voisi olla kattovalaisin, jossa on suunnattavia lamppuja ja tunnelmallista valoa. Ruokasalissa voit sen sijaan halutessasi rikkoa tyyliä teollistyylisellä kattovalaisimella, joka on varustettu näkyvällä hehkulangalla varustetuilla retrotyylisillä lampuilla. Ruokasaliin voit valita kristallikattovalaisimen, joka tuo tilaan ylellisyyttä. Mitä ikinä etsitkin, löydät sen varmasti Trademaxilta.

Onko olemassa edullisia kattovalaisimia?

Tiedämme, että valaistuksessa on kyse paljon muustakin kuin vain valon tuottamisesta. Kyse on sellaisen kattovalaisimen löytämisestä, jossa yhdistyvät esteettisyys ja käytännöllisyys oikealla tavalla. Valaisimen pitäisi sulautua sisustukseen ja valaista tilaa tavalla, joka miellyttää kaikkia. Valitse omasi huomaamattomista ja tyylikkäistä kattovalaisimista aina ylellisiin ja näyttäviin malleihin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Soveltuu
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE