Kattovalaisimet

5 565 kpl tuotetta
Kampanja
1370526(8).jpg

Kunnon kohdevalo vai himmeä tunnelmavalaistus? Millä tavalla haluat valaista kotisi? Korosta yksityiskohtia tai luo tunnelmallinen ympäristö oikeanlaisella kattovalaisimella. Luo kotiisi pysyvä ja yhteensopiva sisustus, yhdistelemällä tyylikkäitä ja käytännöllisiä sisustustuotteita oikealla tavalla!

Vietä hetki kattovalaisinten tarjontaamme tutkien ja valitse omaan sisustukseesi sopiva vaihtoehto.

Kattovalaisimet tekevät kodin sisustuksesta kokonaisen

Kotisi tarvitsee valoa ja valaisinten valinta riippu siitä, minkälaisen tunnelman haluat kotiisi. Valaise huoneet niiden käyttötarkoituksen mukaan ja luo ympäristö, jossa näkee puuhastella ja valo tuntuu luonnolliselta. Erilaisilla kattovalaisimilla luot ympäristön, jossa perheesi ja ystäväsi viihtyvät.

Valaistuksen suunnittelussa on otettava huomioon muutakin kuin vain valon tuominen tilaan. Tilan valaisemisen lisäksi kattolampun tulee olla esteettinen ja käytännöllisen osa sisustusta. Sen tulee sopia ympäristöönsä ja tuoda tarvittava määrä valoa oikealle alueelle.

Trademax on koonnut laajan valikoiman kattovalaisimia, jotka tuovat valoa arkiaskareisiisi. Valitse klassisten riippuvalaisinten ja erikoisesti muotoiltujen valaisinten joukosta oikea ratkaisu käyttöösi. Vietä hetki valikoimaamme tutustuen ja valitse suosikkisi. Voit myös kysyä meiltä apua valaisimen valinnassa. Löydämme varmasti oikean ratkaisun sinulle!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja