Lasten valaisimet

71 kpl tuotetta
1450976(1).jpg
Kampanja
Trademaxilta löydät kattoon asennettavat lastenlamput, jotka valaisevat koko lastenhuoneen, sekä pienemmät yölamput niille, jotka eivät pidä pimeästä. Tutustu laajaan lasten lamppujen valikoimaan, josta löytyy eri mallisia ja eri kokoisia lastenhuoneeseen sopivia valaisimia. Meiltä löydät kaiken hauskoista hahmoista ja mielikuvituksellisista aiheista klassisisiin kattovalaisimiin.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Miten käytän lasten valaisinta sisustuksessa?

Mielestämme lasten tulisi olla mukana päättämässä, mikä valaisin lastenhuoneeseen valitaan. Sitten varmistat, että lapsi viihtyy huoneessaan. Se voi olla yölamppu, jossa on söpö eläinhahmo tai tosi upea pöytävalaisin. Valikoimassamme on myös hauskoja ja mukavia kattovalaisimia, jotka valaisevat hyvin ja auttavat luomaan mukavia leikkihetkiä.

Millaisia valaisimia lastenhuoneeseen tarvitaan?

Tyylikäs kattolamppu on tietysti pakollinen huoneessa kuin huoneessa. Jos sinulla on lapsi, joka pelkää pimeää tai heräilee yöllä, mukava yövalo on lähes pakollinen. Se luo turvallisuuden tuntua niin lapselle kuin vanhemmillekin. Jos sinulla on lapsi, joka nauttii lukemisesta, on lastenhuoneen lukulamppu käytännöllinen lisä sisustukseen.

Millaisia lastenhuoneen lamppuja Trademaxin valikoimassa on?

Löydät verkkokaupastamme edullisesti luovia, hauskoja ja söpöjä lastenlamppuja. Valitse laadukkaista katto-, yö- ja seinävalaisimista lapsellesi parhaiten sopiva malli. Meiltä löydät täydellisen valaisimen, joka tekee lastenhuoneesta kutsuvan ja mukavan leikkipaikan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja