Lukuvalot

142 kpl tuotetta
Kampanja
3cc20eceaacfcfa93d55f0531220b9699a82f987.jpg
Viimeistele sisustus kauniilla lukuvalolla Kun on aika asettua lukemaan hyvää kirjaa, on hyvä, jos sinulla on suunnattava lukulamppu. Meiltä Trademaxilta saat kotiisi erilaisia käytännöllisiä, monipuolisia ja tyylikkäitä lukuvalaisimia.

Millaisia lukulamppuja valikoimissanne on?

Haluatko hankkia lukulampun makuuhuoneeseen niin, että voit lukea vuoteessa? Meiltä löydät seinään kiinnitettävät lukulamput. Trademaxin valikoimassa on myös lattiavalaisimia, joissa on lukuvalaisin. Tällainen valaisin sopii erinomaisesti vaikkapa olohuoneeseen, sohvan ääreen. Voit ostaa verkkokaupastamme seinävalaimet, jotka ovat suunnattavia ja toimivat myös yleisvalona.

Mikä on lamppujen materiaali?

Trademaxin valikoimassa on paljon erilaisia pöytävalaisimia, joita voi käyttää lukulamppuina. Valikoimassa on paljon eri materiaaleista valmistettuja ja erimallisia lukuvalaisimia, joista voit valita omaan makuusi ja kotisi sisustustyyliin parhaiten sopivan valaisimen. Meillä on metallista, puusta ja kankaasta valmistettuja lukulamppuja. Joissakin valaisimissa on kauniita puisia yksityiskohtia.

Onko lukulampuissa himmennintä?

Kyllä osassa valikoimamme lukuvalaisimista on himmennystoiminto.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja