Kalustesetit

689 kpl tuotetta
Kampanja
961898(1).jpg

Mitä kalustesettiä valittaessa tulee huomioida?

Riippumatta siitä, ostatko kalustesettiä olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, on tärkeä huomioida, että säilytystilaa on runsaasti. Olohuoneessa on luultavasti kirjoja, elokuvia, musiikkia, pelejä sekä peittoja ja tyynyjä, jotka tarvitsevat säilytystilaa. Kalusteissa on hyvä olla sekä avointa säilytystilaa esineille, jotka haluat pitää näkyvillä, ja suljettua tilaa, kuten laatikoita ja kaappeja, kaikelle sille, jonka haluat laittaa katseilta piiloon. Makuuhuoneessa on hyvä olla vaatekaappitilaa ripustimessa säilytettäville vaatteille. Pienemmät vaatekappaleet taas voi sijoittaa lipastoon. Lisäksi makuuhuoneessa on hyvä olla yöpöydät sekä kampaus- tai meikkipöytä.

Miten sijoitan kalustepaketin eri osat?

Tila näyttää tyylikkäältä, jos sijoitat osat yhteen tai kahteen paikkaan huoneessa, jos huone on siihen tarpeeksi iso. Kannattaa huomioida myös se, että ovien ja laatikoiden tulee avautua kokonaan, jotta niitä on helppo ja vaivaton käyttää. Kalustettaessa ja sisustettaessa kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja ja olla luova.

Kalustesetti, jonka haluaisin, on liian suuri – mitä teen?

Voit sijoittaa setin kalusteita kotisi eri huoneisiin. Hylly, kaappi tai lipasto sopii yhtä hyvin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, työhuoneeseen kuin eteiseenkin. Monilla huonekaluilla on useita käyttötarkoituksia, joten voit sovittaa niiden käyttöä omien tarpeidesi mukaisesti.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja