Lasten sohvat

3 kpl tuotetta
Kampanja
e590a5dcfb30aca6e6b4aa5259b708019ae61604.jpg

Voiko Trademaxilta ostaa lastensohvan?

Kyllä, löydät meiltä lastensohvia, jotka ovat myös vuodesohvia. Niistä vuode on helppo ja näppärä ottaa esiin ja laittaa takaisin kasaan. Vuodesohva on erinomainen valinta lastenhuoneeseen, sillä näin kavereille on helppo sijata vuoteet yökyläilyä varten. Valitse pehmeällä kankaalla verhoiltu vuodesohva tai sohva, joka muistuttaa tyyliltään päivävuodetta.

Voinko tilata kaikki valikoimanne lastensohvat netistä?

Tietenkin. Verkkokauppamme valikoimassa on paljon erilaisia lasten sohvia, joista voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan sohvan. Jos tarvitset apua lastensohvan valitsemisessa tai sen ostamisessa, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Minkä kokoisia valikoimanne lasten sohvat ovat?

Trademaxin valikoimassa on erikokoisia ja erityylisiä lasten sohvia. Se, minkä kokoinen sohva sinun kannattaa lapsellesi ostaa, riippuu käytettävissä olevan tilan koosta. Jos lastenhuone on kooltaan hieman pienempi, saattaa lasten vuodesohva olla sopiva ratkaisu, sillä siinä lapsi voi istua, rentoutua ja vaikka nukkua päiväunet. Tutustu laajaan lasten sohvien valikoimaan ja valitse sieltä oma ja lapsesi suosikki.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja