TV-kaapit

678 kpl tuotetta
Kampanja
1898747(1).jpg
Suositut suodatukset

Mikä on TV-kaappi?

TV-kaappeja on erilaisia, mutta ne kaikki ovat säilytyskalusteita. On olemassa klassisia TV-kaappeja, joihin saat television piiloon, ja on pienempiä kaappeja, joilla saat olohuoneeseen lisää käytännöllistä säilytystilaa. Kauniilla TV-kaapilla luot olohuoneeseen rauhallisen ja viimeistellyn ilmeen. Valikoimastamme löydät myös paljon erikokoisia TV-tasoja, jotka antavat olohuoneeseen tyylikästä tunnelmaa.

Miten valitsen TV-kaapin?

TV-tasoa valitessasi sinun tulee päättää, haluatko sijoittaa television seinälle vai TV-tasolle. Jos päädyt asettamaan television tason päälle, tulisi tason olla molemmin puolin noin 20 cm televisiota leveämpi. Hankkimalla saman sarjan TV-tason, TV-kaapin ja seinähyllyt, saat tilaan yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen. Valtavasta valikoimastamme löydät varmasti omaan olohuoneeseesi sopivat ratkaisut.

Kuinka voin sisustaa pienen huoneen käyttämällä TV-kaappia?

Kaappeja valitessasi kannattaa huomioida käytettävän tilan korkeus. Kapeat ja korkeat kaapit mahdollistavat hyvät säilytysmahdollisuudet myös pienempään tilaan. Trademaxilta löydät käytännölliset, pienet TV-tasot ja TV-kalusteet, joilla voit sisustaa ahtaammankin tilan viihtyisäksi ja kutsuvaksi. TV-tasoon voi helposti yhdistää seinäkaapin, jossa on lisää säilytystilaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja