TV-kalustepaketti

574 kpl tuotetta
933890(9).jpg
Kampanja

Kuinka sisustan helposti TV-kalustepaketilla?

Trademaxilta ostetun TV-kalustepaketin etu on, että sen avulla on helppo luoda yhtenäinen sisustus. Riippuen kalustepaketista, voit hankkia yhteensopivan TV-tason sekä hyllyt. Näin sisustuksesta tulee harmoninen ja eri osat sopivat takuulla yhteen. Voit myös päättää, mihin tarkoitukseen käytät eri kalusteita. Jos haluat helposti ja sujuvasti yhteensopivan huoneen, TV-kalustepaketti on täydellinen valinta. Lisäksi voit helposti uudistaa sisustusta ja siirtää kalusteet toiseen huoneeseen silloin kun haluat.

Mitä minun tulee muistaa valitessani TV-kalustepakettia?

On tärkeää huomioida kalusteiden koko ja symmetria. Pienet kalusteet suuressa huoneessa saavat tilan vaikuttamaan tyhjältä ja kalustamattomalta. Jos sinulla on seinälle kiinnitettävä televisio, mittaa tila niin että saat televisiosi sopivaan korkeuteen. Mikäli valitsemassasi kalusteessa on hyllyjä television yläpuolella, mittaa myös, että tilaa on tarpeeksi television kiinnittämiseksi. Mikäli sinulla on valoisa tila, sen voi kauniisti jakaa eri puumateriaaleilla tai tummemmilla väreillä. TV-taso ja kalusteet valkoisessa värissä taas tekevät huoneesta valoisamman ja tilasta suuremman tuntuisen.

Onko kalustepaketteja tarjolla pienempiin tiloihin?

Voit ehdottomasti löytää sopivan kalustepaketin myös pienempään huoneeseen. Tarjolla on kauniita TV-kalusteita pienemmissä mitoissa, jotka sopivat yhteen hyvin suunniteltujen hyllyköiden kanssa. Toinen etu kalusteissa on, että voit asetella ne sopimaan omaan suunnitelmaasi ja tilaasi. Tarvitset sitten minkä kokoisia kalusteita tahansa, löydät kauniit TV-kalustepaketit meiltä Trademaxilta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Valaistus
Toiminto
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja