Säkkituoli rentoihin hetkiin

17 kpl tuotetta
1943592(1).jpg
Kampanja
Suositut suodatukset

Säkkituoli, säkkirahi, lattiatyyny – kutsu sitä miksi ikinä haluat. Säkkituoli on täydellinen paikka rentoutumiseen ja lepäämiseen. Uppoudu säkkituoliin ja tunne sen mukautuminen asentoosi ja vartalosi muotoihin. Säkkituolilla tai lattiatyynyllä luot ihanan paikan rentoutumiselle ja luoviin hetkiisi. Voit sijoittaa säkkituolin huoneen nurkkaukseen, kirjoituspöydän ääreen tai keskilattialle. Paikkavaihtoehtoja tälle muuntuvalle istuinkalusteelle on loputtomasti. Valitse Trademaxin laajasta väri- ja kokovalikoimasta itsellesi sopivin. Meiltä löydät tyylikkäät ja edulliset säkkituolit!

Viihtyisyyttä säkkituolilla

Silloin kun säkkituoli keksittiin, monet olivat epäileviä sen ulkonäön ja ergonomisuuden suhteen. Tänä päivänä lähes jokaisen kotoa löytyy säkkituoli, joka käy istuimeksi niin TV:n äären kuin lastenhuoneeseenkin. Koska säkkituoli muotoutuu käyttäjänsä asennon ja muotojen mukaan, tukee se istujaa mukavasti, oli asento sitten makaava tai istuva. Säkkituoli sopii istuimeksi kaiken ikäisille, niin lapsille kuin aikuisillekin, ja jopa iäkkäimmille henkilöille, jotka haluavat esimerkiksi lepuuttaa selkäänsä. Älä ylläty, jos vieraasi riitelevät siitä, kuka saa istua siinä. Säkkituolit ja säkkirahit ovat erityisen toimivia lisäistuimina, kun vieraita on koolla paljon. Yksinkertaisen ja toimivan muotoilunsa ansiosta säkkituolit on helppo ottaa esille tai laittaa piiloon aina tarpeen mukaan. Säkkituoli ja säkkirahi ovat sekä tyylikkäitä että trendikkäitä ja todella monikäyttöisiä ja helposti liikuteltavia istuimia.

 

Erilaisia säkkituoleja ja säkkiraheja

“Istu mukavasti säkissä”. Tuo ei ehkä kuulosta kovin houkuttelevalta, mutta pienillä polystyreenivaahtopalloilla täytetty istuin on ergonominen ja mukava. Valikoimastamme löydät paljon erityylisiä säkkituoleja. Miten olisi säkkituoli, joka on muodoltaan kuin nojatuoli, jossa on mukava selkänoja? Valitse valikoimasta koko ja väri, jotka sopivat juuri sinulle ja sinun kotiisi. Valikoimastamme löydät niin trendikkääseen kotiin kuin maalaishenkiseen, klassiseen ja retrotyyliseenkin kotiin sopivat säkkituolit ja lattiatyynyt. Pienempään kotiin sopii erinomaisesti kooltaan pienempi säkkirahi, kun taas tilavaan kotiin sopivat kookkaat säkkituolit ja lattiatyynyt.

 

Mitä ottaa huomioon säkkituolia valittaessa?

Kun olet tehnyt päätöksen hankkia säkkituolin, voi olla vaikeaa päättää, millainen malli sopii sinulle parhaiten. Valittavanasi on useita erilaisia malleja ja kokoja. Mieti, mitä toiveita ja tarpeita sinulla istuimen suhteen on. Etsitkö tuolimaista säkkituolia vai sellaista, jossa voi istua suorassa tai puolimakaavassa asennossa tai olla kokonaan makuulla? Meiltä löydät ergonomisesti muotoillut säkkituolit, joissa istut mukavasti, mutta myös perinteiset säkkituolit, jotka sopivat kaikenlaiseen loikoiluun. Valitse tyylikkäistä väreistä, kuten musta, harmaa ja beige, tai hanki kodin sisustuksen väripilkuksi punainen, liila, vihreä tai vaikkapa oranssi säkkituoli.

 

Hoito-ohje

Jos etsit säkkituolia, joka ei ole moksiskaan pienistä roiskeista ja tahroista, suosittelemme valitsemaan säkkituolin, jossa on polyesteristä valmistettu päällinen. Kyseiset päälliset ovat vettähylkiviä ja helppo pitää puhtaina ja raikkaina pyyhkimällä tarvittaessa kostealla liinalla. Suuremmat tahrat ja liat on helppo irrottaa saippuan avulla. Jos sinun tarvitsee käyttää tahrojen ja lian poistoon pesuainetta tai saippuaa, kannattaa ainetta testata johonkin piilossa olevaan kohtaan ja varmistaa näin, ettei pesuaine aiheuta materiaalin pintaan värimuutoksia. Osassa valikoimamme säkkituoleista on irrotettava päällinen, jonka voi pestä koneessa 40 asteen ohjelmalla.

Kaikki verkkokauppamme säkkituolit on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Säkkituolien käytössä kannattaa silti noudattaa varovaisuutta. Teräaseet saattavat tehdä säkkituolin verhoiluun reikiä, joista pallotäyte pääsee ulos. Säkkituoli on istuin, jota ei tule käyttää hyppytyynynä tai leluna, jolla ratsastetaan. Jos kotonasi asustaa kissa, kannattaa säkkituoli suojata kissan kynsiltä ja raapimiselta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja