Padat, kattilat & pannut

37 kpl tuotetta
Kampanja
1267143(1).jpg

Millaisia patoja ja kattiloita kotona kannattaa olla?

Erilaiset padat ja kattilat helpottavat ruoanlaittoa ja tekevät siitä hauskaa. Kannattaa hankkia erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja ruoanvalmistusastioita. Yleensä ruoanlaittoon kannattaa valita ennemmin hieman kookkaampi kuin pieni kattila. Ruostumattomat padat sopivat erinomaisesti pastalle, perunoille ja suurempien ruokamäärien valmistamiseen. Jos valmistat ruokia, jotka palavat helposti pohjaan, kannattaa valita teflon-pinnoitteiset astiat. Suuressa, 20 litran kattilassa pystyy valmistamaan ruokaa suurellekin joukolle.

Mistä materiaalista valmistetut padat ja kattilat ovat parhaita?

Graniittipadat ovat naarmuuntumattomia ja pitkäikäisiä. Jos pidät patojen ja kastikkeiden valmistamisesta, kannattaa ostaa graniittikattilasetti, jotta sinulla on aina saatavilla sopivan kokoinen kattila. Valurauta on ruotsalainen klassikko, joka sopii erinomaisesti sunnuntain paistille tai ruoalle, joka kypsyäkseen tarvitsee tasaista lämpöä. Jos pidät papujen ja linssien valmistamisesta, kannattaa harkita painekattilan hankkimista.

Miten huollan patoja ja kattiloita?

Se riippuu paljon siitä, mistä materiaalista ne on valmistettu. Klassinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kattila tai pata voidaan yleensä pestä astianpesukoneessa, mutta useimmat padat ja kattilat vaativat käsinpesun. Muistathan käyttää pehmeitä harjoja ja sieniä, jotka eivät naarmuta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja