Hyttysverkko

195 kpl tuotetta
465d0285912881f1497c7c48cdf416f0bf7a9488.jpg
Kesäksi ikkunaan ja oveen on hyvä hankkia hyttyssuoja tai hyttysverkko. Meiltä löydät paljon edullisia hyttysverkkovaihtoehtoja kodin eri tiloihin.

Käytännölliset hyttysverkot edullisesti

Mitä tulee ottaa huomioon ennen hyttysverkon ostamista?

Mihin paikkaan hyttysverkkoa sitten harkitsetkin laittaa, on hyvä aloittaa mittaamalla. Valikoimassamme on hyttysverkkoja niin ikkunoihin kuin oviinkin, lisäksi myymme verkkoa metritavarana, jolloin voit itse leikata siitä juuri oikean kokoisen palan. Mieti myös, millaisen hyttysverkon haluat. Valikoimassamme on hyttysverhoja sekä rullaverhon tavoin toimivia hyttysverkkoja.

Millainen hyttysverkko sopii parhaiten oveen?

Jos olet harkinnut hyttysverkon hankkimista oveen, josta kuljetaan jatkuvasti ulos ja sisään, saattaa hyttysverho olla toimivin ratkaisu. Valikoimamme hyttysverhot pitävät samettinauhoillaan kaikenlaiset hyönteiset kodin ulkopuolella. Lisäksi tällaiset verhot on helppo ottaa alas puhdistamista varten.

Millainen hyttysverkko sopii makuuhuoneeseen?

Makuuhuoneen ratkaisuna moni päättää hankkia hyttysverkon ikkunan tai oven sijaan sänkyyn. Tällaiset sängyn yläpuolelle sijoitettavat verkot sopivat niin sisälle kuin uloskin. Niillä voi myös suojata esimerkiksi ulkona vaunuissa nukkuvan lapsen.

Voiko hyttysverkkoa käyttää asuntovaunussa?

Kyllä, löydät meiltä hyttysverkot, jotka toimivat niin kotona, mökillä kuin asuntovaunussakin. Tutustu valikoimaan, löydä suosikkisi ja tilaa se netistä helposti ja nopeasti. Tule ostoksille osoitteeseen Trademax.fi!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä