Lintulauta

27 kpl tuotetta
1132951(1).jpg

Pikkulinnut tuovat aina elämää ja liikettä puutarhaan. Houkutellaksesi niitä luoksesi tarvitset vain hieman linnunsiemeniä, ja linnut tulevat lentäen ottamaan suupalan. Jos haluat ruokkia lintuja, kannattaa valita lintujen ruokintalaite, ja jos haluat niiden saapuvan pihallesi myös keväällä, kannattaa hankkia linnunpönttö.

Pidä linnut tyytyväisinä lintulaudoilla ja linnunruokahäkeillä

Mihin voin sijoittaa lintulaudan tai ruokinta-automaatin?

Lintujen ruokintapaikan paras paikka on puussa tai sen läheisyydessä. Puusta linnut löytävät suojaa. Ruokintapaikoille on usein jonoa, ja pienet linnut tarvitsevat turvallisen ja suojaisan paikan, jossa istua ja odottaa. Lintulauta kannattaa laittaa paikkaan, jossa voit itse seurata lintuja ja niiden puuhia.

Miksi minun pitäisi hankkia linnunpönttö?

Lintujen ruokintapaikan läheisyyteen pystytetty linnunpönttö tuo puutarhaan elämää ja liikettä. Keväällä pikkulinnut muuttavat linnunpönttöön, ja voit seurata, kuinka ne lentävät sinne sammaleen ja muiden pesänrakennusmateriaalien kanssa. Kun poikaset ovat kuoriutuneet, voit seurata, miten vanhemmat tuovat niille ruokaa.

Löytävätkö linnut linnunpönttöni ja ruokintalaitteeni?

Linnuilta ei kestä kauan löytää ruokaa. Miten ne tekevät sen, on arvoitus, mutta ne löytävät lintujen ruokintapaikan ja käyvät siellä niin kauan kuin ruokaa on tarjolla. Alkukeväästä, kun muuttolinnut alkavat palata, ne etsivät pesäpaikkoja, ja linnunpönttösi on pian asutettu. Muista vain sijoittaa pönttö tarpeeksi korkealle ja sen suuaukko pohjoiseen päin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä