categoryTopBlock

Aurinkotuoleja nopealla toimituksella

222aurinkotuolit alessa
Tuolit
Cyber Monday

Etsitkö terassille, parvekkeelle tai puutarhaan uutta tyylikästä ja mukavaa aurinkotuolia? Olet tullut oikeaan paikkaan. Valitse uusi aurinkotuolisi Trademaxin valtavasta valikoimasta ja nauti kesästä. Aurinkotuolissa on ihana nauttia kesästä ja lämmöstä, olit sitten rentoutumassa parvekkeella tai vaikkapa rannalla. Laajasta aurinkotuolivalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi – edullisen ja miellyttävän tuolin ihanaan kesään. Trademaxilla on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus. Osta aurinkotuolit näppärästi netistä jo tänään.

Kun kesä vihdoin koittaa, on tärkeää, että sinulla on mukava aurinkotuoli, jossa nauttia aurinkoisista ja lämpimistä kesäpäivistä. Ota rento asento aurinkotuolissasi ja nauti auringonsäteistä kasvoillasi. Hanki terassille vaikkapa klassinen, puinen aurinkotuoli joko mustalla tai valkoisella pehmusteella. Aurinkotuoli tekee terassista tai parvekkeesta kutsuvan ja kodikkaan lepopaikan. Osa valikoimamme aurinkotuoleista on kokoon taitettavia, joten niiden säilytys on helppoa pienessäkin tilassa. Pieneen tilaan mahtuvat tuolit on helppo ottaa mukaan vaikkapa telttaretkelle, rannalle tai puutarhaan puun alle. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Kesä ei ole enää kaukana ja hankkimalla aurinkotuolin Trademaxilta olet vielä lähempänä aurinkoa ja lämpöä. Puun ja kankaan yhdistelmä on ajaton klassikko, joka sopii hyvin myös moderniin sisustukseen. Valikoimassamme on myös metallisia aurinkotuoleja ja tuoleihin sopivia istuinpehmusteita. Meiltä löydät etsimäsi. 

Kesäillan viilentyessä on mukava kietoutua lämpimään peittoon. Valitse terassituoliin muuhun sisustukseen ja kalustukseen sopiva torkkupeite laajasta valikoimastamme. 

Aurinkotuolissa voit viettää ansaitsemiasi rentoja hetkiä kirjaa lukien, käsitöitä tehden tai vaikka torkkuen. Terassituoliin on mukava istahtaa hengähtämään hetkeksi arjen pyörityksenkin keskellä.

Kaikkea parempaan kesään – Tervetuloa Trademaxille!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Muoto
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Cyber Monday