Riipputuolit

85 kpl tuotetta
1482668(12).jpg
Kampanja

Jos puutarhassasi tai terassillasi ei ole riittävästi istumapaikkoja, riippumatto sopii erinomaisesti lisätuoliksi. Se on myös näyttävä sisustuksen yksityiskohta, joka tuo terassillesi paljon huomiota ilman, että se vie liikaa tilaa ja jättää muut kalusteet varjoonsa. Tarjoamme valikoimassamme muun muassa munanmuotoisia riipputuoleja, jotka ovat monin tavoin mukavia.

Trademaxilta löydät satoja edullisia riipputuoleja sekä ulko- että sisäkäyttöön. Inspiroidu laajasta riipputuolivalikoimastamme ja klikkaa suosikkisi kotiin jo tänään. Toimitamme tilauksesi perille nopeasti ja luotettavasti!

Riipputuoli, jossa voit hengailla koko kesän (tai ympäri vuoden!).

Mikä onkaan ihanampaa kuin rennot, pitkät ja kuumat kesäpäivät? Vietä ne riipputuolissa loikoillen. Riipputuolin voit sijoittaa juuri sinne, minne haluat. Se on hienoa, kun pitkät, kuumat kesäpäivät ovat vaateettomia.

Voinko laittaa riipputuolin sisätiloihin?

Useimmat riipputuolit soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kankainen riipputuoli voi roikkua mukavasti ulkona, mutta se voi olla hyvä tuoda sisälle yöksi tai huonomman sään aikana. Telineetön riipputuoli voidaan ripustaa joko kattoon tai palkkiin, mutta varmista, että ne kestävät painon ja liikkeen. Telineelliset tuolit ovat käteviä, sillä voit siirtää niitä sen mukaan, missä haluat istua päivän aikana.

Minkä tyyppinen riipputuoli minun pitäisi valita?

Valitsemasi tuolin tyyppi riippuu siitä, mihin haluat sen sijoittaa ja millaiset olosuhteet paikassa on. Trademaxilta löydät riippuvat tuolit omilla telineillään ja jalustoillaan sekä kattoon ripustetut riipputuolit. Jos sinulla ei ole paikkaa, mihin ripustaisit tuolin, on olemassa myös tuoleja, jotka ovat malliltaan samanlaisia kuin munanmuotoiset riipputuolit, mutta niissä on jalat.

Onko olemassa erikokoisia riipputuoleja?

Riipputuoleja on saatavana usean kokoisina. Valikoimassa on yhdelle henkilölle sopivia tuoleja, kahden hengen riipputuoleja sekä riippukeinuja, joissa voit maata. Trademaxilta löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Onko riippumatoissa maksimikuormitus?

Jokaisella riippumatolla on enimmäiskuormansa. Katso yksittäisten tuotteiden kantavuudet tuotekortilta, tuotetietojen kohdalta. On tärkeää muistaa, että aurinko, tuuli ja vesi, epätasainen kuormitus, villi keinuminen ja hyppiminen voivat vaikuttaa kiinnikkeisiin ja köysiin. Siksi onkin hyvä tarkistaa sekä ripustimet, kiinnikkeet että köydet säännöllisin väliajoin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Vedenkestävä
Tuotemerkki
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Irrotettava kangas
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja