Yankee Candle

Yankee Candle – tuoksukynttiläalan markkinajohtaja

Yankee Candle on markkinoiden johtava tuoksukynttilöiden ja niihin liittyvien tuotteiden, kuten aromilamppujen ja tuoksuöljyjen, tuotemerkki. Brändi edustaa laatua ja tyyliä, ja perustajien vahva intohimo yhdistettynä yli 40 vuoden kokemukseen kynttilöiden valmistuksesta on luonut uskollisen asiakaskunnan kaikkialla Euroopassa ja tehnyt Yankee Candlesta menestyvän, kasvavan ja arvostetun yrityksen.

Mistä Yankee Candle tuoksukynttilät valmistetaan?

Suositut kynttilät on valmistettu korkealaatuisista, erittäin hienostuneista parafiinivahoista, joissa on mahdollisimman suuri osuus tuoksuöljyä, ja niissä on 100 % puuvillalanka, joten ne eivät sisällä vaarallisia muoveja. Tuoksukynttilät toimitetaan korkealaatuisesta lasista valmistetussa pakkauksessa. Kaikki tuotteet ja tuoksut käyvät läpi useita laatutestejä ansaitakseen paikkansa Yankee Candlen valikoimassa. Mitkä niistä läpäisevät testit? Vain parhaista parhaat!

Mitä tuoksuja Yankee Candle valmistaa?

Makea vanilja, vastapestyt lakanat tai miksei kirpeät sitrushedelmät ja lämmin myski? Mikä tuoksu on seuraava suosikkisi? Valikoimastamme löydät klassisia tuoksuja, kuten Yankee Candle Angel Wings ja Pink Sands, sekä heidän vuosittaisen Scent of the Year -tuoksunsa. Löydät varmasti tuoksun, joka tuo mieleen muistoja, tai kynttilän, joka luo joulun tunnelmaa.

Myykö Yankee Candle vain tuoksukynttilöitä?

Valikoimastamme löydät sekä heidän klassiset tuoksukynttilänsä usean kokoisina, votiivikynttilät sekä tuoksuvat lämpökynttilät. Lisäksi Yankee Candle tarjoaa valikoimassaan tuoksusumuttimia autoon, tuoksulamppuja ja niihin kuuluvia eri tuoksuisia vahakakkuja sekä tuoksupuikkoja, jotka täyttävät kotisi kotoisalla ja tuoksuvalla tunnelmalla.

121 edullista tuotetta
brandBanner
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Materiaalityyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)