Eläimille

1 086 kpl tuotetta
1949485(1).jpg

Miten hankin lemmikkien kalusteita kuten kissan raapimispuun?

Kissat tykkäävät oleilla yläilmoissa, joten älä osta liian matalaa kiipeilypuuta. Kiipeily- ja raapimispuu sopii moniin paikkoihin, joissa kissasi tykkää oleskella ja seurata, mitä huoneessa tapahtuu. Osta kiipeilypuu, joka sopii omalle kissallesi ja sen leikkitapaan ja kiipeilykykyyn.

Kuinka suuri koiran aitaus minun pitäisi ostaa?

Se riippuu koiran koosta ja vilkkaudesta. Koira tarvitsee tilaa liikkumiselle ja leikkimiselle. Huomioi myös se, että koira tarvitsee varjoa ja pienen paikan, johon se voi mennä halutessaan piiloon, jopa ulkona koira-aitauksessa.

Voiko kani asua kanitalossaan koko kesän?

Kaikki kanit ovat erilaisia, aivan kuin ihmisetkin, ja niiden sosiaalisuus vaihtelee. Älä kuitenkaan jätä kaniasi taloonsa ihan kokonaan yksin, sillä se haluaa viettää aikaa kanssasi. Huomioi myös, että ympäristössä saattaa olla saalistajia, jotka saattavat kiinnostua kanitalosta. Vaikka saalistajat eivät pääsisi käsiksi kaniin, saattaa kani todellakin pelästyä ei toivotusta vierailusta ja stressaantua.

Voiko kissalle hankkia koiranpedin?

Aivan varmasti! Lemmikkikalusteita voit käyttää ihan niin kuin haluat. Mutta saattaa olla, ettei kissasi pidä ajatuksesta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Säädettävä
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä