Kuntoilulaitteet

237 kpl tuotetta
Kampanja
1783295(1).jpg

Millainen kuntoilulaite sopii seniorille?

Suurin osa kuntoilulaitteista sopii myös senioreille, mutta jos olet epävarma, kannattaa sinun varmistaa asia lääkäriltäsi. Ikääntyessä tasapainon heikkeneminen ja erilaiset polvi- ja nivelvaivat ovat melko yleisiä. Tällöin jotkut kuntolaitteet ovat sopivampia kuin toiset. Kuntopyörä tarjoaa hellävaraista harjoittelua. Valikoimassamme on kuntopyöriä, joiden polkuasento on makaava, jolloin selkä saa erityistä tukea. Jos tilaa on käytettävissä vähän, saattaa polkulaite olla hyvä vaihtoehto. Sen avulla voi harjoittaa myös käsivarsia ja jalkoja. Crosstrainer taas aktivoi koko kehoa melko lempeällä tavalla.

Millainen harjoittelulaite on paras kuntoharjoitteluun?

Kun haluat keskittyä kuntosi ja kestävyytesi harjoittamiseen, voit valita sopivimman useista erilaisista kuntolaitteista. Kannattaa kokoilla muutamia erilaisia vaihtoehtoja, jotta löydät juuri sinulle sopivan. Kuntoharjoitteluun sopivat juoksumatot, kuntopyörät, suotulaitteet, porraskoneet ja crosstrainerit. Crosstrainer ja suotulaite aktivoi koko kehoa ja mahdollistavat näin sekä lihas- että kuntoharjoittelun.

Onko Trademaxilla edullisia kuntoilulaitteita?

Se riippuu tietysti siitä, mitä pidetään edullisena. Valikoimassamme on laaja valikoima laitteita eri hintaluokissa. Jos olet aloittelija, et varmaankaan halua käyttää laitteeseen liikaa rahaa ennen kuin tiedät, että se on oikea juuri sinulle. Voit hankkia meiltä suhteellisen edullisen juoksumaton, crosstrainerin tai minkä tahansa muun laitteen. Porraskone on tehokas kuntolaite, jonka saa hankittua jopa alle 100 eurolla.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja