Kuntopyörä & spinningpyörä

85 kpl tuotetta
1782292(1).jpg
Kampanja
Kuntoilupyörä tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet: voit liikkua ja pysyä samaan aikaan mukavasti kotona. Miksi et siis ajaisi koko Tour de Francea samalla, kun katsot suosikkisarjan uusinta kautta? Koko sunnuntai television ääressä ilman huonoa omaatuntoa. Parempaa ei voi olla. Tutustu Trademaxilla laajaan edullisten ja laadukkaiden kuntopyörien valikoimaan. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin.

Molempien maailmojen parhaat puolet kuntopyörällä

Miten teen intervalliharjoittelua kuntopyörällä?

Jos olet tottunut intervalliharjoitteluun, kuntopyörä on sinulle hyvä uutinen. Useimmissa ohjelmilla varustetuissa kuntopyörissä on useita eri vaihtoehtoja intervalliharjoitteluun. Voit yksinkertaisesti asettaa harjoittelumalliisi parhaiten sopivat jaksot. Haluatko pidempiä taukoja intensiivisten jaksojen välillä vai useita lyhyitä taukoja? Haluatko vaikeusasteen nousevan vai haluatko tasaisia jaksoja pidemmällä aikavälillä? Jopa yksinkertaisissa ja edullisissa malleissa on nykyään intervalliasetukset.

Miten kehittynyt kuntopyörä tarvitaan?

Kuinka paljon investoit kuntopyörään, riippuu siitä, miten paljon haluat investoida harjoitteluusi. Jos haluat vain istua pyörän päällä puoli tuntia silloin tällöin saadaksesi verenkiertosi käyntiin, sinun ei tarvitse käyttää tuhansia euroja kuntopyörään. Jos taas haluat treenata kilpailua varten ja pitää sykkeen, hapenottokyvyn ja ajan myötä tapahtuvan muutoksen kurissa - silloin haluat kenties hieman digitaalisia muskeleita.

Minkä värinen kuntopyörän pitäisi olla?

Trademaxin useimmat kuntopyörät ovat mustia. Musta on hyvä väri, joka sopii useimpiin muihin väreihin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja