Retkeilykalusteet

29 kpl tuotetta
1509216.jpg
Trademaxilta löydät tyylikkäät ja käytännölliset retkeilykalusteet edullisesti. Se, että saa istua ja nauttia luonnosta mukavassa tuolissa, on tärkeä osa retkeilyä ja telttailua. Täältä löydät kaikenlaisiin aktiviteetteihin sopivia retkikalusteita, jotka lisäävät mukavuutta leirintäalueella oleskeluun.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä retkeilykalusteita tarvitsen?

Leirintäkalusteet sopivat kaikenlaiseen leireilyyn, riippumatta siitä, millaiselle leirintäalueelle olet menossa. Olipa kyseessä teltta, asuntovaunu tai asuntoauto, on taitettava leiripöytä ja leirituolit mukava lisä varustukseen. Näin nautit leirintäalue-elämästä ja istut aina mukavasti.

Mitä hyötyä retkeilykalusteista on?

Retkikalusteilla on monia etuja. Käytännöllisen retkipöydän ja mukavan retkituolin avulla voit luoda mukavamman ruokailukokemuksen kaikille. Trademaxin leirintäkalusteet sopivat erinomaisesti retkielämään, sillä ne ovat kevyitä ja käytännöllisiä kuljettaa mukana. Niitä on myös helppo säilyttää, sillä ne eivät vie paljon tilaa varastossakaan.

Mitä retkeilykalusteita voin ostaa edullisesti Trademaxilta?

Trademaxilta löydät laadukkaita retkeilykalusteita asuntovaunuun, matkailuautoon ja telttailuun. Tarjoamme laajan valikoiman kokoontaitettavia retkipöytiä ja retkituoleja ja niihin liittyviä varusteita ja paljon muuta. Siksi löydät meiltä varmasti jotain, joka sopii juuri sinun telttaretkellesi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä