Retkeily & vaellus

355 kpl tuotetta
ea8b1442560013fa05066dd666f5d4758d62e3dd.jpg
Kesäkuukausien aikana retkeily ja telttailu kiinnostavat monia. Telttaillessa ja vaeltaessa tulee nautittua hauskan tekemisen lisäksi myös luonnosta. Täältä löydät kaiken, mitä seikkailuusi tarvitset. Riippumatta siitä, kuinka monta päivää aiot olla poissa.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä minun pitää pakata mukaan, kun lähden vaeltamaan tai telttailemaan?

Aina ei ole helppo tietää, mitä retkelle tulisi pakata mukaan. Riippumatta siitä, oletko retkellä päivän tai useamman, löydät kaiken tarvitsemasi Trademaxilta. Aloita siitä, kuinka kauan aiot olla retkellä ja kuinka paljon varusteita reppuusi tai rinkkaasi mahtuu. Normaalisti tarvitset retkelle mukaan ainakin makuupussin, teltan, makuualustan ja ruokailuvälineet.

Mitä minun pitäisi huomioida ennen telttaretkelle tai vaellukselle lähtöä?

Jos tämä on ensimmäinen teltta- tai vaellusretkesi, kannattaa huomioida muutamia asioista. Valitse teltta tarpeiden mukaan. Oletko lähdössä telttailemaan tunturiin vai lähimetsään? Varmista, että sinulla on mukana kaikki tarvittava, mutta muista samalla, että turhaa tavaraa ei kannata kantaa mukana. Ota mukaan siis vain olennainen, jottet turhaan joudu kantamaan painavaa reppua. Suunnittele myös tarkkaan reitti ja paikka, jossa leiriydyt. Näiden yksinkertaisten neuvojen avulla sinulla on hyvät edellytykset onnistuneelle telttailu- tai vaellusretkelle.

Mistä tiedän, että minulla on oikeat varusteet onnistuneelle telttaretkelle tai vaellukselle?

Ostamalla valikoimamme laadukkaita tuotteita luot edellytykset onnistuneelle retkelle. Oikein varustautuneena selviydyt kaikista retkellä eteen tulevista yllätyksistä. Trademaxin teltan, makuupussin ja makuualustan avulla sinulla on mahdollisuus nauttia onnistuneesti ulkoilmasta ja suunnitella samalla jo tulevaakin retkeä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä