Retkeilytarvikkeet

257 kpl tuotetta
ea8b1442560013fa05066dd666f5d4758d62e3dd.jpg
Tervetuloa tutustumaan Trademaxin laajaan ulkoiluvarustevalikoimaan. Tänne olemme koonneet tuotteita, joita saatat tarvita riippumatta siitä, mitä harrastat. Trademaxilta löydät muun muassa makuupusseja, makuualustoja, hyttysverkkoja ja vaellussauvoja. Tule tutustumaan valikoimaamme.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä ulkoiluvarusteita tarvitsen?

Se, millaisia välineitä tarvitset, riippuu siitä mitä aiot harrastaa. Joissakin aktiviteeteissa tarvitaan enemmän välineitä kuin toisissa. Se, miten paljon erilaisia välineitä haluat ostaa, on pohjimmiltaan makuasia. Trademaxista löydät kaiken, mitä voit kuvitella kuuluvan ulkoiluvarustevalikoimaan. Riippumatta siitä, millaista ulkoilua aiot harrastaa.

Mitä minun pitäisi ottaa mukaan vaellukselle tai matkalle?

Se, mitä kannattaa pakata mukaan riippuu paljon matkan kestosta ja pituudesta, sekä siitä kuinka kauan aiot olla pois kotoa. Lisäksi tarvittavien varusteiden määrään vaikuttaa omat mieltymyksesi ja mielipiteesi siitä, mitä kaikkea haluat ottaa mukaan. Jos olet poissa useita päiviä ja mukanasi on vain reppu, tavaran määrä on melko rajattu. Rajoita matkatavaroiden ja ulkoiluvälineiden määrä sen mukaan, mitä pystyt kantamaan ja ottamaan mukaan.

Mitä hyötyä on ostaa ulkoiluvälineet netistä?

Me täällä Trademaxilla haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi tehdessäsi ulkoiluvarusteostoksia meillä. Siksi me tarjoamme tuotteille 14 päivän palautusoikeuden. Voit siis rauhassa kotona päättää onko hankintasi oikea ja juuri sellainen, mitä halusit. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos jokin asia askarruttaa sinua.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä