1314243(1).jpg

Mitä on tärkeää muistaa telttaa ostaessa?

Aluksi on tarpeen ottaa huomioon, miten aiot leiriytyä. Jos olet menossa vaelluslomalle, tarvitset teltan, joka on kevyt. Lisäksi teltassa pitäisi olla vähän osia ja sen kasauksen tulisi olla vaivatonta. Pop-up teltat ovatkin hyvä vaihtoehto vaeltajille. Jos taas käytät telttaa enemmän leirintäalueilla ja sinulla on useita perheenjäseniä, sinun kannattaa panostaa telttaan jossa on hieman enemmän tilaa. Neljän hengen teltta on hyvä valinta, vaikka käyttäjiä olisi kolme.

 

Onko telttoja vaikea pystyttää?

Usein vitsaillaan, että teltan pystytys on tapa testata suhdetta. Useista osista koostuvien telttojen pystytys saattaa viedä hieman kauemmin. Toisaalta isoihin telttoihin voi saada jaetut huoneet, jotka ovat käytännöllisiä, mikäli telttailijoita on useita. Mukana tulevat ohjeet ovat helposti ymmärrettäviä ja telttojen kasaus nopeutuu ajan kanssa, kun siihen tottuu.

Onko teltassa nukkuminen mukavaa?

Telttailu on kokemus ja hieno tapa nauttia luonnosta. Se on myös halpa vaihtoehto lomamatkojen muiden majoitusvaihtoehtojen tilalle. Valitsemalla hyvän makuualustan voi olla lyömättömän mukavaa nukkua teltassa ja herätä sieltä levänneenä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä