Ulkoilu

307 kpl tuotetta
Kampanja
1317610.jpg
Tuntuuko sinusta siltä, että haluat hetkeksi eroon kaupungin stressistä ja kaikista velvollisuuksistasi? Me täällä Trademaxilla haluamme auttaa sinua siinä. Meiltä löydät makuupussit, makuualustat, teltat ja paljon muuta. Täältä voit siis toisin sanoen löytää kaiken ulkoilmaelämän viettämiseen tarvittavan. Haluamme, että onnistut tekemään ulkoiluretkestä elämäsi seikkailun.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä on ulkoilu?

On yksilöllistä, miten kukakin ulkoilun kokee ja mitä se pitää sisällään. Ulkoelämä herättää eri yksilöissä erilaisia tunteita ja assosiaatioita. Sana ulkoilmaelämä perustuu ihmisen ja luonnon kohtaamiseen.

Mitä onnistuneelle ulkoiluretkelle tarvitaan mukaan?

Kun sinulla on retkellä oikeat varusteet, tulee retkikokemuksesta mukavampi ja pystyt nauttimaan ulkoilusta kunnolla. Jotta retkestä tulisi mukava, kannattaa mukaan pakata ainakin makuupussi, makuualusta ja tilava reppu, johon mahtuu mukaan kaikki tarvittava. Halutessasi voit pakata mukaan myös retkeilykalusteita, jotka tekevät vaelluksen jälkeisestä lepäilystä mukavampaa. Riippumatta siitä, millaisia ulkoiluvarusteita etsit, löydät ne varmasti Trademaxin valikoimasta.

Mitkä aktiviteetit lasketaan ulkoiluksi?

Koska ulkoilu perustuu ihmisen ja luonnon kohtaamiseen, voidaan sanoa, että kaikenlainen ulkona oleminen on ulkoilua. Metsissä ja tuntureilla voi telttailla ja vaeltaa. Meillä Trademaxilla on kaikki, mitä tarvitset aktiiviseen ulkoilmaelämään, oli kyse sitten pienestä tai suuresta seikkailusta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja