Polkupyörät

327 kpl tuotetta
Kampanja
1280790.jpg

Kuinka valitsen polkupyörän?

Polkupyörän valitseminen ei ole ihan helppoa. Sinulle, joka haluat nauttia pitkistä pyöräretkistä tai haluat ajella ilman, että joudut urakoimaan ylös mäkiä, voi sähköavusteinen polkupyörä olla oikea vaihtoehto. Myös urheilupyörällä on miellyttävä ajaa. Jos treenaat pyöräilyä, on kilpapyörä varmasti se, mitä etsit. Kilpapyörä ei sovi metsään ja maastoon. Jos haluat pyöräillä silloin tällöin pitkin haastavia metsäpolkuja, voi maastopyörä olla sinulle oikea valinta. Kannattaa siis miettiä, millainen pyöräily sinua kiinnosta ja mitkä ovat tarpeesi.

Miten valitsen lapselle oikeanlaisen pyörän?

Kooltaan 12-tuumainen polkupyörä sopii noin 3-vuotiaalle, ja 14-tuumainen on yleensä sopiva 3 – 5-vuotiaalle. Sitä vanhemmille sopii 16-tuumainen polkupyörä. Lapsille pyörän ulkonäkö saattaa olla todella tärkeä, joten pyörää valitessa kannattaa huomioida myös lapsen mielipide. Kun lapsi saa mieleisensä pyörän, voitte yhdessä tutustua maailmaan pyörän selästä.

Mitä pyörää ostaessa pitäisi huomioida?

Pyörän mallin lisäksi kannattaa miettiä myös sitä, miten saat tarvittavat tavarat kulkemaan mukana. Jos saat pakettua matkatavarasi näppärästi mukaan, on matkan tekeminenkin mukavampaa. Pyöräilykypärää ei saa unohtaa, sillä se on tärkeä osa turvallista pyöräilyä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja