Kanootti & kajakki

5 kpl tuotetta
2095496(1).jpg
Luonnon kokeminen vedestä käsin, kajakilla tai kanootilla, antaa aivan uuden käsityksen luonnosta. Kanootilla tai kajakilla voit suunnata joella, merellä tai järvellä omaan tahtiisi ja pysähtyä missä haluat. Jos sinulla on puhallettava kajakki, se on helppo ottaa mukaan paikkaan, johon haluat tutustua helposti ja näppärästi.

Sukella luontoon kanootilla ja kajakilla

Onko kajakki tai kanootti turvallinen vesillä?

Vesillä ollessasi sinun tulisi aina käyttää pelastusliiviä tai turvaliiviä, vaikka olisitkin hyvä uimari, mutta kajakki on turvallinen paikka. Se on valmistettu täysin vedenpitävästä materiaalista, jota UV-säteet eivät vahingoita. Ilmatäytteistä kajakkia peittävä nailonpäällyste on läpäisynkestävä, jotta se kestää kiviä tai ulkonevia oksia, joihin joissa ja rannoilla voit törmätä.

Miten täytän kajakin?

Kun on aika laskea kajakki tai kanootti veteen, se on helppo täyttää käsikäyttöisellä pumpulla. Kummallakin puolella olevien kahvojen avulla väline on helppo kantaa veteen. Kajakissa on irrotettavat kölit, jotka antavat suuntavakautta ja auttavat myös lisäämään nopeutta.

Onko kanootti mukava?

Koska melonnan pitäisi olla sinulle rentouttava ja mukava kokemus, kanootissa on säädettävä selkänoja ja tilaa juomille, hedelmille tai kekseille, joita voit pysähtyä syömään melottuasi jonkin aikaa. Käyttämäsi mela on valmistettu kevyestä alumiinista, mikä tekee siitä mukavan käyttää.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä