Ikkunavalaisin jalalla

948 kpl tuotetta
ac33d40e6ae3cb09bd7020177d54f61702573119.jpg
Kampanja
Jos etsit ikkunalaudalle sopivaa valaisinta, olet tullut oikeaan paikkaan. Jalallisen valaisimen lisääminen ikkunaan antaa kodillesi tunnelmallisen ilmeen. Piristä kotiasi erikokoisilla, -mallisilla ja -värisillä valaisimilla. Tervetuloa tutustumaan laajaan ja edulliseen valaisinvalikoimaamme.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon, kun valitsen jalallisen ikkunavalaisimen?

Useimmiten jalallisia ikkunalappuja käytetään pikemminkin koristeena kuin kohdevalaistuksena. Tämä tarkoittaa sitä, että valaistuksen tarve ei ole yhtä suuri kuin ehkä muissa tiloissa. Valitse ikkunalle jalkalamppu, jossa on lämmin valo ja joka antaa kodikkaamman vaikutelman. Sinun on myös otettava huomioon ikkunalaudan koko, jotta valaisimen korkeus ja leveys eivät vie liikaa tilaa ikkunasta.

Miten viimeistelen ikkunani jalkalampulla?

On tärkeää, että ikkunavalaisimen koko on oikea suhteessa ikkunan kokoon. Pieni valaisin tuntuu helposti sopimattomalta, kun taas suuri ikkunavalaisin voi peittää sekä näkymän että päivänvalon. On myös tärkeää, että lampun jalusta ja varjostin sopivat ikkunalaudalle.

Voi Trademaxilta ostaa edullisia ikkunavalaisimia?

Trademaxilta löydät useita erimallisia pöytävalaisimia, jotka sopivat ikkunalle. Tarjoamme trendikkäitä ja klassisia malleja sekä paljon materiaalivaihtoehtoja. Tutki laajaa valikoimaamme ja tilaa parhaiten omaan ikkunaasi sopiva valaisin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja