Olohuoneen kalustesetit

485 kpl tuotetta
Kampanja
1393008(1).jpg

Mitä ovat Trademaxin olohuoneen kalustepaketit?

Trademaxin valikoimasta löydät erilaisia valmiita olohuoneen kalustepaketteja. Tällaisen paketin hankkimalla saat helposti kaikki tarvitsemasi kalusteet. Kun kaikki olohuoneen huonekalut ovat tyyliltään samanlaisia ja sopivat toisiinsa, saat tilaan yhtenäisen ja viimeistellyn ilmeen. Sisusta koko olohuone yhdellä kertaa valitsemalla sopiva olohuoneen kalustesetti.

Mitä olohuoneen kalustepaketti sisältää?

Eri paketit voivat sisältää erilaisia olohuoneessa tarvittavia huonekaluja. Näin voit löytää juuri omaan kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Valittavanasi on suuria ja hieman pienempiäkin paketteja, joihin kuuluu tuoleja, penkkejä ja säilytyskalusteita. Löydät siis sopivan kokonaisuuden olohuoneesi koosta riippumatta.

Mitä olohuoneen kalustepakettia valitessa kannattaa ottaa huomioon?

Olohuoneen kalustaminen ei aina ole ihan helppoa. Riittävien säilytyskalusteiden ja sopivan sohvan ja muutaman nojatuolin sovittaminen tilaan saattaa olla hankalaa. Siksi onkin tärkeää mitat seinät, jotta ne voi ottaa kokonaisuudessaan käyttöön ja asentaa niille säilytyskalusteita. Jos tarvitset lisätilaa, kannattaa tutustua säilytystilallisiin sohvapöytiin. Jos tarvitset reilusti säilytystilaa, kannattaa valita kalustepaketti, jossa on paljon hyllyjä ja huonekaluja, joissa on laatikoita.

Mitä minun pitää ottaa huomioon valitessani kalustepaketin väriä?

Trademaxin kalustepakettien väriyhdistelmät ovat jo valmiiksi mietittyjä, joten sinun ei tarvitse tehdä suuria väreihin ja niiden yhteensopivuuteen liittyviä päätöksiä. Vaaleat kalusteet saavat tilan näyttämään avarammalta ja tyyliltään skandinaavisen klassiselta. Jos haluat jotakin hieman erikoisempaa ja huomiota herättävää, kannattaa valita vaikkapa pinnaltaan korkeakiiltoiset kalusteet.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Toiminto
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja