Makuuhuoneen kalustesetit

123 kpl tuotetta
Kampanja
968327(2).jpg
Me Trademaxilla haluamme, että kaikilla on mahdollisuus luoda unelmiensa makuuhuone. Makuuhuonekalusarjan avulla voit helposti luoda makuuhuoneen, joka vastaa tarpeitasi ja näyttää samalla tyylikkäältä. Toisiinsa sopivat huonekalut antavat makuuhuoneellesi harmonisen ja tyylikkään ilmeen, jossa voit rentoutua ja ladata akkuja seuraavaa päivää varten. Tervetuloa tutustumaan laajaan ja edulliseen huonekaluvalikoimaan netissä.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon, kun valitsen huonekaluja makuuhuoneeseeni?

On aina hyvä aloittaa määrittelemällä, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä, jotta tiedät, kuinka suuren huonekalun voit ostaa. Säilytys on kaiken a ja o myös makuuhuoneessa. Siksi vaatekaappi vaatteille, laatikolliset yöpöydät ja lipastot pienemmille vaatteille ja tavaroille ovat käteviä.

Miten saan aikaan viihtyisän makuuhuoneen?

Makuuhuone on iso osa elämääsi. Siellä aloitat ja lopetat päiväsi. Siksi on tärkeää tehdä makuuhuoneesta viihtyisä ja harmoninen, mutta myös käytännöllinen. Harmonian luomiseksi tarvitset runsaasti säilytystilaa; et halua, että tavarat lojuvat ympäriinsä. On myös hyvä sisustaa tila yhtenäiseen tyyliin ja käyttää toisten huonekalujen kanssa yhteen sopivia huonekaluja. Makuuhuoneen setti on juuri tällainen kokonaisuus. Huonekalusarjan avulla saat valmiin paketin yhteensopivia huonekaluja, jotka on suunniteltu antamaan makuuhuoneellesi käytännöllinen, viihtyisä ja harmoninen tunnelma.

Mitä makuuhuoneen kalustesarja sisältää?

Eri sarjat voivat sisältää erityyppisiä huonekaluja, joten löydät varmasti juuri sinulle ja makuuhuoneeseesi sopivan kokonaisuuden. Se voi olla setti, jossa on sänky, yöpöytä ja vaatekaappi, mutta meillä on myös pienempiä makuuhuonekokonaisuuksia, joissa on vähemmän huonekaluja.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Valaistus
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Kampanja