Sängyn lisävarusteet

1 088 kpl tuotetta
Kampanja
900921(1).jpg

Trademaxilta löydät laajan valikoiman erilaisia sänkytarvikkeita, joita saatat makuuhuoneessasi tarvita. Useista sänkyjen lisäosista ja tarvikkeista on saatavilla erilaisia materiaali-, koko- ja värivaihtoehtoja. Erilaisilla sänkyjen lisäosilla saat makuuhuoneeseen persoonallista ilmettä. Valikoimastamme löydät mukavuutta edistäviä tuotteita, kuten niskatyynyjä ja niskatukia, peittoja, tyynyjä, sängynpäätyarkkuja ja paljon muuta. Trademaxilta löydät kaikki tarvittavat makuuhuoneen sisustustuotteet ja sänkytarvikkeet, joilla teet makuuhuoneestasi rauhallisen ja kutsuvan.

Käytännölliset ja laadukkaat sänkytarvikkeet

Sängyn ollessa makuuhuoneen kalustuksen pääosassa, voit lisäosilla ja tarvikkeilla tehdä makuuhuoneesta kotisi viihtyisimmän ja mukavimman huoneen. Olemme koonneet valikoimaamme paljon sängyn lisäosia, jotka auttavat sivua sisustamaan makuuhuoneen käytännölliseksi, viihtyisäksi ja tyylikkääksi.

Sängynjalat 

Muuta sängyn ulkonäköä oman makusi mukaan valitsemalla sänkyyn omaan makuusi ja makuuhuoneesi sisustukseen sopivat jalat. Valikoimassamme on paljon eri materiaaleista valmistettu ja tyyliltään erilaisia sängynjalkoja. Löydät meiltä klassisia, puisia sängynjalkoja sekä trendikkäitä metalli- tai alumiinijalkoja. Valitse tarpeesi mukaan joko matalat sängynjalat tai korkeat sängynjalat.

Sängyn niskatyyny ja niskatuki

Lisää sängyn mukavuutta! Niskatuki tai niskatyyny on miellyttävä tuki pään taakse silloin, kun haluat istuskella sängyssä kirjaa lukien tai televisiota katsellen. Niskatyyny on tyylikäs ja näyttävä lisä sängynpäätyyn ja viimeistelee sängyn ilmeen ja antaa huoneelle kodikasta tunnelmaa.

Makuuhuoneen säilytys 

Säilytys on kaiken A ja O, myös makuuhuoneessa. Sängynpäätyarkku on täydellinen ja kaunis säilytyskaluste makuuhuoneeseen. Jos makuuhuoneesi on pieni tai tarvitse lisää säilytystilaa, on sängynpäätyarkku varteen otettava vaihtoehto sinulle. Näppärillä sängynaluslaatikoilla saat lisää säilytystilaa sängyn alle, suojaan pölyltä. Tutustu laajaan valikoimaan ja katso samalla, jos säilytyssänky olisi toimiva vaihtoehto sinun makuuhuoneeseesi. Se on täydellinen sinulle, joka haluat makuuhuoneeseen tyylikästä ja toimivaa järjestystä! 

Sängyn helmalakana

Tyylikkäällä sängyn helmalakanalla annat hetkessä makuuhuoneelle täysin uuden ilmeen. Käytä sitä peittämään ikävän näköinen joustinpatja tai sängyn alla säilytyksessä olevat laatikot. Sängyn helmalakanalla annat sängylle ylellistä ilmettä. Valikoimastamme löydät 42 cm ja 52 cm korkeat helmalakanat. Jotta saat selville, minkä korkuisen helmalakanan tarvitset omaan sänkyysi, mittaa korkeus lattiasta sijauspatjan pintaan.

Peitteet, tyynyt ja pussilakanasetit

Sänkytarvikevalikoimastamme löydät tietysti myös peitot ja tyynyt. Valitse jokin käytännöllisistä valmispakkauksista, joihin kuuluu peitto ja tyyny. Löydät meiltä laajan valikoiman myös vuodevaatteita, lakanoita, tyynyliinoja sekä pussilakanasettejä. Saat meiltä kaiken, mitä hyviin yöuniin tarvitset.

 

Huonekalut ja sisustustuotteet täydelliseen makuuhuoneeseen

Trademaxilta löydät joka makuun ja tyyliin sopivat makuuhuoneen huonekalut ja sisustustuotteet. Tiedämme, että makuuhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, joten autamme sinua sisustamaan sen täydelliseksi! Uudista ja elävöitä makuuhuonetta värikkäillä koristetyynyillä, mukavilla torkkupeitoilla ja vilteillä, ja luo kodikas ja kutsuva tunnelma kauniilla verhoilla. Ja onko olemassa mitään ihanampaa kuin laittaa jalat aamulla sängystä noustessa pehmeälle matolle? Valikoimassamme on kaikki, mitä täydelliseen makuuhuoneeseen voit ikinä toivoa. Inspiroidu ja löydä suosikkisi:

Toimitamme tilauksesi sinulle nopeasti ja luotettavasti. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus. Jos sinulla on jotakin kysyttävää, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Irrotettava kangas
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja