categoryTopBlock

Kellot

873kellot alessa
Seinäkoristeet
Cyber Monday

Yksi tärkeimmistä sisustusyksityiskohdista on seinäkello. Seinäkelloja on runsas valikoima erilaisia ulkonäöltään. Niitä kaikkia yhdistää se, että ne pitävät sinut ajan tasalla. Trademaxilla on laaja valikoima erilaisia ja eri tyylisiä seinäkelloja. Valikoimastamme löytyy perinteiset ja erikoisemmat seinäkellot jokaiseen makuun.

Seinäkello on klassinen sisustuksen yksityiskohta, joka on myös käytännöllinen – sinun ei tarvitse kuin nostaa katseesi ja tiedät mitä kello on. Vaikka meillä on nykyään käytössä kaikki älypuhelimet ja tabletit, jotka näyttävät meille tarkan ajan, ei mikään lyö vertoja seinäkellolle. Suurin osa niistä on digitaalisen sijaan analogisia, joiden viisarit kertovat meille, mitä kello on. Lisäksi monet seinäkelloista ovat klassisia ja elegantteja. Koti ei ole valmis, jos sieltä puuttuu seinäkello!

Täältä löydät suuren valikoiman seinäkelloja, niin roomalaisilla numeroilla kuin moderneinakin versioina. Mikä niistä sopii parhaiten sinun kotiisi? Vanha, klassinen tyyli vai suoraviivainen moderni tyyli? Tule tutustumaan ja katso, mikä kello puhuttelee sinua parhaiten – ehkä se on kello, jossa ei ole numeroita?

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Cyber Monday
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Cyber Monday