Seinätarrat

779 kpl tuotetta
Kampanja
2055597(1).jpg
Onko kodissasi huone, joka tuntuu hieman tyhjältä ja jonka sisustuksesta tuntuu puuttuvan jotain? Voisiko kenties seinätarra voisi olla ratkaisu tuohon ongelmaan? Trademaxilta löydät erilaisia, jokaiseen kotiin ja tilaan sopivia seinätarroja. Tervetuloa tutustumaan laajaan seinätarravalikoimaamme.

Mitä tulee ottaa huomioon seinätarroja valittaessa?

Koska valittavana on monia erilaisia seinätarroja, sinun on ensin päätettävä, mihin ja mille seinälle haluat sijoittaa sisustustarran. Mittaa seinän tai alueen koko, jotta tiedät, minkäkokoinen tarra siihen mahtuu, sillä valikoimassamme on paljon eri kokovaihtoehtoja. Tämän jälkeen voit rauhassa valita juuri omaan makuusi sopivan tarran ja tilata sen helposti netistä.

Voinko ostaa seinätarran lastenhuoneeseen?

Voit tietysti! Trademaxilta löydät useita lastenhuoneeseen sopivia sisustustarroja. Meillä on seinätarroja, joissa on eläimiä, tähtiä, pilviä ja paljon muuta. Valitse aihe, joka mielestäsi sopii parhaiten lapsellesi ja hänen lastenhuoneeseensa.

Miten käytän seinätarroja sisustuksessa?

Sisustustarra on helppo kiinnittää tyhjältä näyttävälle seinälle, jolle ei ehkä voi ripustaa taulua tai muuta sisustuksellista yksityiskohtaa. Seinätarrat sopivat kaikkialle, niin eteiseen, olohuoneeseen kuin keittiöönkin. Olohuoneen seinätarra voi olla vaikkapa jokin aforismi, kun taas keittiöön sopii ruoanlaittoon ja kahviin liittyvät aiheet.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja