Koirankoppi & koiratarha

33 kpl tuotetta
1206709(1).jpg

Koirat haluavat olla päivisin ulkona, ja joskus pelkkä koiran pihalla oleminen riittää tarjoamaan virikkeitä. Koira-aitaus ja koirankoppi ovat hyvä ratkaisu puutarhaan, sillä näin koira saa raitista ilmaa ja samalla sillä on turvallinen paikka, jossa nukkua.

Koiralle oma paikka pihalle

Mihin voin laittaa koira-aitauksen?

Koira-aitaus on helppo koota, ja voit sijoittaa sen sinne, missä puutarhassasi on tilaa. Koira-aitaus on suojattu paikka koirallesi, ja se voi olla siellä silloin, kun et ole kotona. Aitauksessa oleva koirankoppi antaa koirallesi myös mahdollisuuden mennä suojaan sateelta, tuulelta ja kylmältä.

Minkä kokoinen koira-aitaus minun pitäisi valita?

Jos sinulla on suuri piha, kannattaa valita yksi suuremmista koiran aitauksista, varsinkin jos siellä pidetään useampaa kuin yhtä koiraa. Aitauksen koko riippuu myös siitä, kuinka kauan koirasi on ulkona ja haluatko aitaukseen tilaa myös koirankopille. Pienempi koira-aitaus voi toimia väliaikaisena ulkotilana koirallesi. Monet koirat rakastavat koira-aitauksessa ulkoilua, mutta sinun on silti varmistettava, että niitä ulkoilutetaan koira-aitauksen ulkopuolella kuuden tunnin välein tarpeeksi pitkä matka, jotta ne saavat tarvitsemansa liikunnan.

Miksi koira-aitauksessa pitäisi olla koirankoppi?

Koirankoppi on pieni talo, jossa koirasi voi tuntea olonsa turvalliseksi ja suojatuksi. Jotkut koirat ovat pihalla tuntikausia kerrallaan, joten on tärkeää, että ne pääsevät suojaan, jos sataa tai on kylmä, tai ne haluavat nukkua rauhassa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä