Hyllyjärjestelmät

77 kpl tuotetta
Kampanja
797490(9).jpg
Me Trademaxilla tiedämme, että kotien säilytystilojen tarve vaihtelee paljon kodista toiseen. Siksi olemmekin suunnitelleet hyllyjärjestelmien valikoimamme mahdollisimman laajaksi kattamaan kaikenlaiset säilytystarpeet. Asuit sitten pienessä opiskelijayksiössä tai valtavassa omakotitalossa, löydät valikoimastamme tyylikkäät, käytännölliset ja edulliset hyllyjärjestelmät omaan kotiisi.

Millainen hyllyjärjestelmä minun tulisi valita?

Mieti ensin millaisille tavaroille tarvitset säilytystilaa. Jos tilaa ovat vailla lähinnä kirjat ja koriste-esineet, voisi avonainen hylly olla sopiva ratkaisu, sillä sen avulla esineet saisi osaksi sisustusta. Jos taas tarvitset tilaa vaatteille, papereille ja muulle tavaralle, jota et halua välttämättä pitää esillä, kannattaa valita säilytysratkaisu, jossa on laatikoita ja ovia. Tällöin saat tavarat piilon katseilta.

Mitä pitäisi ottaa huomioon?

Valitse hyllyjärjestelmä, joka sopii käytettävissä olevaan tilaan. Selvitä haluamasi hyllyjärjestelmän mitat ja mittaa sitten mittanauhan avulla onko järjestelmä mitoiltaan sopiva käytettävissä olevaan tilaan. Samalla saat käsityksen siitä, miten paljon kyseinen hyllykokonaisuus vie oikeasti tilaa. Jos lattiapinta-alaa ei ole käytettävissä, voit hankkia kokonaan seinään kiinnitettävän hyllyjärjestelmän.

Millaisia hyllymateriaaleja on olemassa?

Trademaxin hyllyvalikoimassa on paljon erilaisia materiaali- ja värivaihtoehtoja, joista löydät varmasti jotakin, joka sopii sinulle. Valitse joko lakattua puuta, levyä tai metallia, tai vaikkapa niiden yhdistelmiä.

Voiko hyllyjärjestelmän tilata netistä?

Totta kai. Kun löydät jonkin tyylikkään, käytännöllisen ja edullisen hyllyjärjestelmän, tilaat sen helposti ja turvallisesti osoitteesta Trademax.fi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja