Seinähylly

2 130 kpl tuotetta
Kampanja
1474729(3).jpg
Kun haluat säästää lattiapinta-alaa tai yksinkertaisesti saada jotain tyylikästä seinälle, on seinähylly täydellinen ratkaisu. Valikoimastamme löydät eri tyylisiä seinähyllyjä, joten voit valita niistä juuri itsellesi sopivan. Valitse tyylikäs ja edullinen seinähylly kotiisi.

Säästä lattiatilaa tyylikkäällä seinähyllyllä

Mitä minun tulisi ottaa huomioon seinähyllyä valitessani?

Tärkeää on huomioida, kuinka paljon tilaa haluat käyttää ja mitoittaa seinähyllysi sen mukaan. Jotta huoneeseesi saadaan sopusointu, on hyvä valita haluamasi seinähylly(t) huoneen värien ja tyylin perusteella. Voit valita joko seinähyllyn, joka sulautuu osaksi seinää, tai hyllyn, joka erottuu siitä ja muusta huoneen kalustuksesta. Valitse hylly myös sen käyttötarkoituksen mukaan, esimerkiksi jos aiot käyttää seinähyllyä kirjahyllynä.

Mihin voin sijoittaa seinähyllyni?

Seinähylly näyttää hyvältä muiden huonekalujen yläpuolella tai yksinään seinällä. Seinähyllyjä voi olla missä tahansa tilassa. Seinähylly kirjoille ja kauniille tavaroille olohuoneessa on kiva, ja seinähylly eteisessä, kylpyhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa on käytännöllinen.

Miten asennan seinähyllyn oikein?

Koska seinähyllysi ei kanna vain omaa painoaan vaan myös kaiken sen, mitä sille asetat, tarvitset seinämateriaalista riippuen tulpat ja ruuvit, jotka kiinnittyvät tukevasti seinään. Tarkista vesivaa’alla, että asennat seinähyllyn suoraan. Varmista myös, että seinähylly ei ole ovien tiellä, vaan olet pääsevät avautumaan ongelmitta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Nostettava ja laskettava
Säilytys
Säilytystyyppi
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Vuodekoko
Tyyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja