Allasvalaistus

7 kpl tuotetta
Kampanja
e39a805112707e75e979ed5688237bc2e4087f20.jpg
Valaistuksen asentaminen uima-altaaseen on hyödyllistä, mutta myös kaunista. Pimeän tullessa on ihanaa ottaa iltapulahdus ja samalla laittaa uima-altaan valot valaisemaan allasta ja puutarhaa. Trademaxilta löydät allasvalaistuksen, joka sopii kaikentyyppisiin uima-altaisiin, joten voit pulahtaa uimaan kellonajasta riippumatta. Tervetuloa tutustumaan edulliseen allasvalaistusvalikoimaamme verkossa.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Miksi tarvitsen uima-altaan valaistusta?

Allasvaloilla lisäät altaan viihtyisyyttä. Valaistus antaa altaalle uutta ilmettä niin päivällä kuin illallakin ja valaistuun altaaseen voi pulahtaa uimaan hämärän tultua.

Mitä erilaisia allaslamppumalleja Trademaxilla on?

Trademaxilta löydät kelluvat allasvalaisimet, valaisimet altaan seinälle, ja tietenkin myös valaistusta altaan ympärille. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa uima-altaaseesi parhaiten sopiva allasvalaistus.

Voinko ohjata altaan valoja?

Tutustu valikoimamme uima-altaan LED-valoihin, joiden kirkkautta ja väriä voi säätää. Joitakin valikoimamme valoista voidaan ohjata kaukosäätimellä, joten voit helposti ja sujuvasti säätää uima-altaan valaistusta milloin haluat.

Kuinka sijoitan altaan valaistuksen?

Voit sijoittaa valaistuksen altaaseen, joko sen seinälle tai pohjalle. Valot luovat viileän vaikutuksen. Meillä on myös kelluvia allaslamppuja, jotka luovat kauniin valon uima-altaaseen varsinkin iltaisin.

Onko teillä magneetilla kiinnitettäviä allasvaloja?

Tietysti. Trademaxilta löydät allaslamppuja, jotka voit helposti kiinnittää magneetilla altaan seinään. Voit siis siirtää lamppua tarpeen mukaan sekä pinnan alle että sen yläpuolelle. Voit myös antaa valojen kellua vapaasti altaassa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja