Aurinkokennovalaistus

153 kpl tuotetta
1450390(6).jpg

Miten aurinkokennovaloja käytetään ulkona?

Pihan valaiseminen aurinkokennoilla on helppoa, sillä ne eivät vaadi sähkökaapelien vetämistä. Voit laittaa kauniita valoja puutarhaan polkujen viereen. Sen lisäksi, että ne valaisevat, ne myös lisäävät turvallisuutta. Aseta aurinkokennovalaisimia valaisemaan pihan istutuksia ja puita, ja pihastasi tulee kaunis keidas. Aurinkokennolampuilla saat kaunista tunnelmaa myös terassille. Kauniisti valaistu piha luo upean kehyksen koko kodillesi.

Miten valitsen parvekkeelle sopivan aurinkokennovalaisimen?

Voit asentaa aurinkokennovalaisimia vaikkapa parvekkeen seinälle, jolloin ne tekevät parvekkeesta kodikkaan ja kutsuvan. Aurinkokennovalaisimet toimivat erinomaisesti niin lasitetuilla kuin lasittamattomillakin parvekkeilla.

Miten asennan aurinkopaneelivalaisimen?

Jotta hyödynnät valaisimen kapasiteetin mahdollisimman hyvin ja saat valaisimeen täyden varauksen, pitää valaisin asentaa aurinkoiseen paikkaan niin, että aurinko paistaa paneeliin noin 45 asteen kulmassa. Etelän suunta on ehdottomasti paras. Jos aiot sijoittaa lamput istutuksien ja puiden ympärille, valitse paikka, jossa on mahdollisimman vähän varjoa. Mitä enemmän auringonvaloa on, sitä paremmin aurinkokennovalaisin latautuu. Itse asennus vaihtelee tuotteiden välillä, joten tutustu tarkasti tilaamasi tuotteen mukana tulevaan ohjeeseen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä