Ulkovalaisimet

38 kpl tuotetta
Kampanja
1504375(4).jpg

Puutarhan ja kodin ympäristön hyvä ulkovalaistus antaa miellyttävä vaikutelman ja tekee kotiin paluusta mukavaa pimeän aikaankin. Trademaxin verkkokaupasta löydät edulliset ja laadukkaat ulkovalaisimet, joilla valaiset sekä talon että pihan ja puutarhan.

Millaisia ulkovalaisimia valikoimassanne on?

Meillä on melko laaja valikoima erilaisia ulkovalaisimia. On suuria ja näyttäviä malleja sekä pienempiä vaihtoehtoja. Tarjoamme asiakkaillemme myös seinävalaisimia ja tolppavalaisimia. Löydät meiltä myös maavalaisimet, joilla voit valaista puutarhan puita ja pensaita.

Onko teillä aurinkokennovalaisimia?

Kyllä meillä on. Aurinkokennovalaisimet latautuvat auringonvalon vaikutuksesta päivän aikana ja lamput syttyvät automaattisesti hämärän tullen. Sinun ei siis itse tarvitse huolehtia lamppujen sytyttämisestä.

Mitä ulkovalaisimia ostaessa pitää ottaa huomioon?

Tärkeintä on miettiä mihin valoa kaipaat ja millaista valoa sen haluat olevan. Tarvitseeko valoa talon etu- vai takapihalle? Vai haluatko vain tunnelmavalaistusta? Trademaxin valikoimasta löydät kauniit ja tyylikkäät pihalamput puutarhaasi.

Sisältyykö lamppuihin polttimot?

Kun vietämme paljon aikaa ulkona, toivomme, että tilassa on valaisimia, jotka valaisevat, mutta luovat myös tunnelmaa hämäriin iltoihin. Trademaxin valikoimasta löydät edulliset ja laadukkaat polttimot niin led- kuin hehkulamppuvalaisimiinkin. Aina kannattaa ostaa polttimoita myös varalle.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja