Kohdevalot & valonheittimet

119 kpl tuotetta
Kampanja
2001515(1).jpg
Haluatko valaista puutarhaasi ja luoda sinne lumoavan tunnelman? Silloin kohdevalot ovat täydellinen vaihtoehto sinulle. Valonheittimien avulla voit valaista puutarhasi eri osia ja korostaa niitä haluamallasi tavalla. Trademaxilta löydät ulkokäyttöön tarkoitetut kohdevalot, jotka sopivat jokaiselle pihalle. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Miten valonheittäjät toimivat?

Valonheitin on valaisin, joka valaisee voimakkaasti jotakin tiettyä, rajattua aluetta. Valonheittimessä on yleensä halogeeni- tai LED-lamppu, joka tuottaa voimakasta yhdensuuntaista valoa.

Minkä värinen valonheittimen tulisi olla?

Sinä päätät, minkä värisen kohdevalon haluat. Pitäisikö sen olla lämmin vai kylmä valkoinen valo vai jopa värillinen? Nykyään on yleistä, että kohdevalot ovat sävyltään lämpimiä, mutta voit totta kai valita halutessasi myös kylmän sävyisen ulkokohdevalon. Valitse haluamasi kirkkaustaso. Jos haluat valaista pihalla kasvavan korkean puun, valitse silloin suuritehoinen kohdevalaisin.

Mihin kohdevalot pitäisi sijoittaa?

Puutarhassa on mukavaa valaista yksityiskohtia, kuten puita, pensaita, kiviä tai rakennuksia. Jos pihallasi on jokin erikoinen muoto tai kohde, jota haluat korostaa, kannattaa se valaista kohdevalolla. Suuntaamalla valonheittimen puihin, pensaisiin tai kauniiseen patsaaseen luot puutarhaasi maagisen tunnelman.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja