Rullaverho

390 kpl tuotetta
1506860(1).jpg
Rullaverho on paras tapa varmistaa hyvät yöunet niin pimeinä kuin valoisina öinä. Toisaalta rullaverho estää epätoivottua valoa, ja toisaalta se vaimentaa ulkoista melua. Valitse suosikkisi laajasta valikoimastamme ja hanki sisustuksen yksityiskohta, joka luo hyvinvointia ja mukavia öitä.

Kiva, yksinkertainen ja kätevä rullaverho ikkunaan

Mitä minun tulisi ottaa huomioon rullaverhoa valitessani?

Rullaverhoa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon, haluatko täydellisen pimennyksen vai vain osittaisen himmennyksen. Jotkin rullaverhot päästävät paljon valoa sisään, ja ne ovat toimivia silloin, kun haluat vain estää näkymän, mutta haluat silti valoa huoneeseen.

Voiko rullaverhot asentaa muihinkin paikkoihin kuin ikkunaan?

Jos sinulla on makuualkovi tai haluat muuten suojata sänkysi muusta huoneesta, rullaverho on erinomainen vaihtoehto sermiksi. Voit myös ripustaa rullaverhon säilytyshyllyn takaosaan huoneenjakajaksi. Voit käyttää rullaverhoa vaimentamaan ääntä tai voit suojata sillä oviaukon, josta puuttuu ovi.

Mitkä ovat pimennysverhon edut?

Koska pimennysverho todella estää kaiken valon, se on täydellinen kesällä, jos haluat välttyä auringon herättäviltä säteiltä. Se estää myös katulamppujen, auton ajovalojen ja muiden valojen loisteen, joten voit nukkua rauhassa. Lisäksi todella kuumina kesäpäivinä pimennysverho on eduksi, sillä sen avulla voit estää auringonpaisteen ja sen tuottaman kuumuuden pääsyä huoneeseen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä