categoryTopBlock

Samettisohvat

503samettisohvat alessa
Sohvat
Cyber Monday

Haluatko olla kaupungin trendikkäin ilman, että joudut maksamaan liikoja? Trademaxilla teet samettisen sileitä löytöjä edullisesti, muutamalla hiiren klikkauksella. Sametti luo huoneeseen ylellistä tunnelmaa, ja on samalla uskomattoman pehmeä ja mukava materiaali. Mikä voisikaan olla parempaa kuin samettisohva tai kokonainen sohvaryhmä? Ei mikään! Meiltä löydät erikokoiset, -väriset ja -tyyliset – ja tietysti edulliset samettisohvat. Tutustu valikoimaan ja löydä unelmien samettisohva!

Samettisohviamme on saatavilla ruiskaunokin sinisenä, sinisenä, harmaana, roosana, ruskeana, beigenä ja mustana. Kaikki näyttävät huoneessa tyylikkäiltä ihan siltään, mutta voit halutessasi viimeistellä sohvien ilmeen väreihin sopivilla koristetyynyillä ja torkkupeitoilla. Riippuen siitä, minkä verran sinulla on käytettävissä tilaa, voit valita joko kokonaisen sohvaryhmän, 4-istuttavan, 3-istuttavan tai 2-istuttavan samettisohvan. Voit halutessasi vielä viimeistellä huoneen ja kokonaisuuden samettinojatuolilla tai samettisella jalka- tai istuinrahilla. Riippumatta siitä, miten viimeistelet sohvaryhmäsi, löydät kaiken tarvittavan Trademaxin valikoimasta. 

Trendit ja klassikot yhdistyvät

Klassinen Chesterfield-sohva saa trendikästä ilmettä ruiskaunokin sinisestä samettiverhoilusta ja ajaton Howard hurmaa puuteriroosan sävyisellä päällisellään. Kullanväriset yksityiskohdat ja kauniit messinkiniitit koristavat useita klassisia sohvamallejamme. Jos haluat suoraviivaisempaan ja eleettömämpään sisustukseen sopivan samettisohvan, niin sellaisiakin laajasta samettisohvavalikoimastamme löytyy.

Sametin hoito

Sametti on pinnaltaan pehmeä ja kiiltävä. Sametti ei siedä vesipesua, joten sitä ei pidä liottaa kai kastella, jos mahdollista. Nukkamaisen pintansa takia samettiin tarttuu helposti pölyä ja irtokarvoja, joten sametilla verhoiltua kalustetta on suositeltavaa imuroida säännöllisesti. Imuroimisessa kannattaa käyttää apuna pehmeää harjasuutinta. Samettikangas vaatii hieman enemmän hoitoa ja huolenpitoa kuin tavallinen verhoilukangas, mutta oikeanlaisella hoidolla ja käsittelyllä kangas on mahdollista pitää puhtaana ja raikkaana. Tarvittaessa sametin käytössä painunutta nukkapintaa voi varovaisesti höyryttää. Kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä liian kuuma höyry voi vaurioittaa kangasta.

Trademaxilla on aina hintatakuu ja siksi voit olla varma, että saat tuotteen markkinoiden edullisimmalla hinnalla, myös nämä ihanuudet! 

Olethan huomannut, että useilla sohvillamme on 10 vuoden takuu? Lisäksi meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Cyber Monday