Howard sohvia

57 kpl tuotetta
Kampanja
1005352.jpg

Sisusta kotisi klassisesti tyylikkäillä huonekaluilla. Howard sohvat ovat tunnettuja siitä, että ne edustavat hyvää käsityötä ja ajatonta tyyliä, joka kestää käytössä vuosia. Sohvatyynyjen täyte koostuu vaahtomuovipaloilla ja kuitupalloilla päällystetystä kylmävaahtoytimestä, täydellisen istuinmukavuuden takaamiseksi!

Howard sohva on saatavana kolmella laadukkaalla ja eri värisellä kankaalla. Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset apua Howard sohvasi ja siihen kuuluvien oheistuotteiden tilaamisessa.

Tyyliltään klassinen Howardsohva untuvatäytteisillä istuintyynyillä

Meille on tärkeää, että tunnet itsesi kotoisaksi olohuoneessasi. Panosta sohvaan, jolla on viihdyt istua! Nojaa taaksepäin ja tunne, kuinka sohva muotoutuu ympärilläsi ja tukee asentoasi. Laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät Howard sohvasta ylellisen ja mukavan istumapaikan.

Hienojen istuintyynyjen, pehmeiden käsinojien ja tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi Howard sohvaa voidaan kutsua klassikoksi. Tee ystäviisi vaikutus ja kutsu heidät kauniiseen ja hyvällä maulla sisustettuun kotiisi mukavaan illanviettoon.

Tee kotisi sisustuksesta toimiva ja yhtenäinen kokonaisuus. Trademaxin laajasta sisustustuotevalikoimasta löydät Howard sohvaasi sopivat huonekalut. Valitse väri ja kankaan tyyli luodaksesi kotisi sisustukseen todella sopivan sohvan.

Me Trademaxilla autamme sinua löytämään suosikkisi laajasta valikoimastamme. Vietä hetki verkkokauppaamme tutustuen löytääksesi omat valintasi. Tervetuloa myös vierailemaan myymäläämme Ruotsissa!

Tiesithän, että sohvillamme on 10 vuoden takuu? Lue lisää ehdoistamme.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja