Parisängyt

1 584 kpl tuotetta
901333(2).jpg
Kampanja

Trademax löydät edullisia parisänkyjä, joissa nukut todella hyvin. Valikoimassamme on erikokoisia, erityylisiä ja erivärisiä parisänkyjä, joista varmasti löydät sopivan omaan makuuhuoneeseesi. Vietämme kolmasosan elämästämme sängyssä, joten ansaitset mukavan sängyn riippumatta siitä, miten nukut. Meiltä löydät laajan valikoiman edullisia sänkyjä. Lisäksi useilla myymistämme sängyistä on 7 – 10 vuoden takuu, joka kattaa valmistusvirheestä aiheutuvan rungon tai jousen rikkoontumisen.

Edullinen säilytystilallinen parisänky, jossa on tilaa koko perheelle

Jos harkitset sängyn ostamista, suosittelemme hankkimaan edullisen ja laadukkaan parivuoteen, joka kestää vuodesta toiseen. Jos teitä on kaksi nukkujaa, joilla on erilainen mieltymys makuumukavuuden suhteen, voisi tuplajenkkisänky olla teille oikea vaihtoehto. Tällaisessa sängyssä on kaksi erillistä joustinpatjaa, joiden kovuuden voi kumpikin nukkuja valita mieleisekseen. Jotta koko perhe olisi tyytyväinen nukkumisjärjestelyyn, moni lapsiperhe hankkii kooltaan reilun sängyn, joka toimii tarvittaessa myös perhesänkynä. Valikoimastamme löydät myös 210 cm leveät parivuoteet, joissa on tilaa myös lapsille. Varteen otettava vaihtoehto ovat parisängyt säilytystilalla. Patjan alla olevassa säilytystilassa on näppärä säilyttää varavuodevaatteita tai muita tekstiilejä. Patjaa nostamalla avautuvaan säilytystilaan on helppo päästä käsiksi. Osassa säilytyssänkyjä säilytystila on laatikoissa sängynrungossa.

Paras sänky on se, joka täyttää kaikki sinun toiveesi ja tarpeesi. Trademaxin valikoimassa on edullisia parisänkyjä 140 cm leveydeltään olevista sängyistä jopa 210 cm leveisiin sänkyihin. Useat väri- ja mallivaihtoehdot tekevät oikeanlaisen sängyn valinnasta helppoa, sillä jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy jotain. Valitse mieleisesi musta, tummanharmaa, vaaleanharmaa, beige, ruskea, sininen, vihreä tai vaikkapa valkoinen sänky – kaikki kauniita ja helppoja yhdistää kodin muuhun sisustukseen ja väreihin. Sängynjaloilla ja sängynpäädyillä on helppo saada makuuhuoneen sisustukseen ilmettä ja kodikkuutta. Yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden! Kauniilla sängynpäädyllä saat kauniin ilmeen koko huoneeseen ja uuden näyttävät sängynjalat antavat kokonaisuudelle persoonallista kontrastia. 
 
Tutustu sänkyjen lisäosiin ja katso, mikä niistä viimeistelee oman sänkysi parhaalla mahdollisella tavalla!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Säilytys
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Valaistus
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyppi
Tyyli
Irrotettava kangas
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja