Yhden hengen sängyt

149 kpl tuotetta
Kampanja
576882(1).jpg

Yhden hengen sänky on erinomainen ratkaisu silloin, kun tarvitset nukkuma- ja istumapaikan, mutta lattiatilaa ei ole paljon. Jos tarvitset sängyn lisäksi säilytystilaa, suosittelemme, että hankit sängyn, jonka alla on säilytystilaa. Näin saat sängystäsi irti kaiken mahdollisen hyödyn. Yhden hengen sänky on hyvin monikäyttöinen, sillä se sopii vierasvuoteeksi, lastensängyksi tai lisävuoteeksi, jota käytetään tarpeen tullen. Päiväaikaan sänkyä voi käyttää sohvana tai päivävuoteena – mitä ikinä tarvitsetkaan. Yhden hengen sänky on monikäyttöinen kaluste, jolle löytyy helposti paikka kotoa. 

Edullisia sänkyjä Trademaxilta

Trademaxilla on laaja valikoima erilaisia yhden hengen sänkyjä. Hinnat ovat edullisia, eikä laadusta ole tingitty. Valikoimasta löydät leveydeltään 80 – 140 cm sänkyjä mustana, tummanharmaana, vaaleanharmaana, beigenä ja sinisenä. Meillä on niin runko-, jenkki- kuin säätösänkyjäkin, jotka on mitoitettu yhdelle hengelle – uskallamme melkeinpä sanoa, että meiltä löytyy sänky jokaiselle. Meiltä löydät tietysti myös erityylisiä sänkyjä. Ehkäpä haluat yhden hengen sängyn, jossa on näyttävä sängynpääty? Vai sopisiko sinulle paremmin yksinkertainen ja tyylikäs runkosänky, jonka saa tyynyjen avulla muutettua sohvaksi? Meillä on paljon erilaisia sängyn lisäosia, kuten sängynpäätyjä, sängynjalkoja, niskatyynyjä, joilla teet sängystäsi juuri sinulle sopivan ja omien mieltymystesi mukaisen. 

Tilaihme Compact Living

Tiedämme, että monesti yhden hengen sängyn valintaan vaikuttaa tilan koko. Siksi meistä onkin tärkeää tarjota asiakkaillemme sisustusvinkkejä, joiden avulla saat hyödynnettyä pienen tilan kaikki käytettävissä olevat neliöt. Kun tilasta on puutetta, kannattaa valita yhden hengen sänky, jonka alla on säilytystilaa, jossa on tilaa ylimäärisille vuodevaatteille tai muulle kevyelle tavaralle. Pieniin asuintiloihin kannattaa hankkia kalusteita, jotka ovat monikäyttöisiä ja helposti muunneltavia. Sänky, joka toimii päivällä päivävuoteena tai sohvana ja yöllä nukkumapaikkana, on juuri tällainen. Samalla kun teet sänkyostoksia, vinkkaamme sinua tutustumaan tekstiilivalikoimaamme. Sieltä löydät valtavasti erilaisia koristetyynyjä, vuodevaatteita ja muuta mukavaa, jolla teet sängystäsi kutsuvan. Verkkokauppaamme pääset ostoksille vuorokauden ympäri. Meillä on aina edullinen rahti ja luotettava toimitus. Tutustu valikoimaan ja tee sänkyvalinta kaikessa rauhassa, omassa kodissasi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytys
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyppi
Tyyli
Irrotettava kangas
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja