categoryTopBlock

Runkopatjasängyt & runkopatjat

1 083kpl tuotteita
Sängyt
Kampanja

Yöt ovat meille tärkeää aikaa. Silloin vartalomme ja mielemme saavat tarvitsemansa levon. Mukavalla alustalla löydät oikean nukkumisasennon helposti ja heräät levänneenä ja valmiina uuteen päivään.

Trademax on koonnut laajan valikoiman runkosänkyjä eri kokoisina ja tyylisinä, jotta löytäisit sopivimman ja mukavimman nukkumapaikan itsellesi. Valikoimastamme löydät monipuolisen tarjonnan sänkyjä, joista tiedämme löytyvän sopiva makuuhuoneeseesi. Vietä hetki verkkokauppaamme tutustuen ja valitse sinulle paras vaihtoehto!

Mukavat runkosängyt kaikkiin koteihin

Jaksa paremmin ja voi hyvin. Anna itsellesi edellytykset hyvään keskittymiskykyyn työssä tai koulussa ja jaksamiseen vapaa-ajan aktiviteettien parissa. Nuku mukavasti ja pitkään sängyssä, joka takaa sinulle mahdollisimman hyvän levon. Valitse sänky, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi!

Herää viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä ja hanki sänky, joka sulautuu makuuhuoneesi muuhun sisustukseen.

Trademax auttaa sinua saamaan hyvät yöunet ja ihanan levon. Tarjonnastamme löydät erilaisiin sisustustyyleihin sopivat sängyt ja niihin sopivat patjat. Verkkokaupastamme löydät helposti etsimäsi sängyn.

Tervetuloa!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta