Select No 2 Jenkkisänky 210x210

Tummanharmaa

Tuotenumero: 661438
Tee valinta
Vaaleanharmaa- 20,00 €
Tummanharmaa+ 0,00 €
Valitse värin nimi
Valitse oheistuotteet
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys210 cm
Pituus210 cm
Korkeus65 cm
Sokkelin/jalan korkeus15 cm
Runkopatjan korkeus19 cm
Vuodekoko210x210 cm
Runkopatjan korkeus15
Materiaali
JalkaMustat jalat
Määrä
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)Ilman vyöhykkeitä
Yleistä
SarjaSelect No 2
Värin nimiTummanharmaa
Väri
JalatMusta
KovuusasteMedium
SängynpäätyEi sisälly
Runkopatjan jousitusBonnell
Joustinpatjan jousitusPussijousitus
TyyppiKontinentalsäng
LaatuBasic
Kankaan nimiBella 2

TuotetiedotNäytä oheistuotteet

Select on sarja, joka koostuu kuudesta vankkarakenteisesta jenkkisängystä sekä tyylikkäistä oheistuotteista kuten sängynpäädyistä, jaloista ja tyynyistä. Select No 2 Jenkkisänky on erittäin kohtuuhintainen sänky, jonka hengittävyys on erinomainen.

Sängyn runkopatjassa on puurunko klassisin sormiliitoksin sekä bonell-jousitus. Joustinpatjassa on 5-vyöhykkeinen pussijousitus, joka helpottaa paineentunnetta patjalla maatessa. Erittäin mukava sijauspatja on profiloitua vaahtomuovia, joka on verhoiltu stretch-kankaalla. Profiloitu vaahtomuovi mukautuu vartalosi mukaan ja tarjoaa tukea koko keholle. Select No 2 on saatavilla kahdessa eri värissä: harmaa ja tummanharmaa. Patja on verhoiltu irrotettavalla kankaalla, jonka ansiosta se on helppo pestä, suositeltu pesulämpötila 60°. Mukaan kuuluvat jalat ovat mustaa puuta. Täydennä sänkyäsi yhteensopivalla sängynpäädyllä (ei sisälly toimitukseen).

SELECT SARJA
Select on sarja, joka koostuu kuudesta vankkarakenteisesta jenkkisängystä sekä tyylikkäistä oheistuotteista kuten sängynpäädyistä, jaloista ja tyynyistä. Select jenkkisängyt on luokiteltu No 1:stä No 6:een. Luokittelu perustuu sängyn rakenteeseen sekä käytettyihin materiaaleihin. Esimerkiksi Select No 1 on sänky, jossa on standardimukavuus ja sitä on saatavana kahdessa eri värissä, siihen kuuluu sijauspatja sekä jalat. Select No 6 on luokitukseltaan korkein, sängyssä on ylellinen ja yksilöllinen rakenne, joka erottuu suurillakin sänkymarkkinoilla. Select No 6 on saatavilla useassa värissä, valittavana on lisäksi kolme eri sijauspatjavaihtoehtoa sekä kuusi erilaista jalkavaihtoehtoa. Select Sarja tarjoaa laajan valikoiman laatusänkyjä oheistuotteineen, joista sinun on helppoa löytää sekä ulkoasun että mukavuuden suhteen juuri omiin toiveisiisi sopiva sänky.

MIKÄ SÄNKY SOPII SINULLE?
Select No 1 Jenkkisänky on vankka sänky tyylikkäällä kankaalla sekä erittäin mukavalla sijauspatjalla.

Select No 2 Jenkkisänky on laadukas sänky, jonka hengittävyys on erinomainen.

Select No 3 Jenkkisänky on erittäin kohtuuhintainen, laadukas ja mukava sänky. Tämä sänky sopii sinulle, joka arvostat hyvää laatua kohtuulliseen hintaan.

Select No 4 Jenkkisänky on täydellinen sinulle, joka haluat vaikuttaa valintoihin ja luoda omanlaisesi sängyn! Monilla eri vaihtoehdoilla saat luotua yksilöllisen, juuri sinulle sopivan sängyn.

Select No 5 Jenkkisänky on ylellinen sänky, jossa on hämmästyttävän edistyksellinen tuki koko keholle. Tämä sänky tarjoaa monia vaihtoehtoja niin ulkoasun kuin patjojen mukavuuden osalta.

Select No 6 Jenkkisänky on uskomattoman ylellinen sänky, jossa on paras mahdollinen mukavuus! Monet vaihtoehdot sekä oheistuotteet tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda sängyn juuri tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivaksi.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00

Oheistuotteet

Muut ovat katsoneet myös