Wood Plastic

Euroopan johtava puukomposiittituotteiden valmistaja

WoodPlastic valmistaa laadukkaita komposiittilautoja. Yrityksen tuotteet on valmistettu ekologisesti ja modernisti, ja ne koostuvat 60% puusta ja 40% muovipolymeristä. WoodPlasticin komposiittilauta näyttää ja tuntuu luonnolliselta puulta, mutta se ei vaadi samalla tavalla hoitoa kuin aito puu pysyäkseen siistinä ja hyväkuntoisena.

Mitkä ovat WoodPlastic-tuotteiden edut?

WoodPlasticin puukomposiitilla on monia etuja. Toisin kuin tavallinen puu, materiaali ei vaadi hiomista, vahaamista, öljyämistä tai muuta käsittelyä kestääkseen kulutusta ja säiden vaikutusta. Materiaali on kestävää eikä se muuta väriä tai muotoaan, kuten monet aidot puumateriaalit. Suunnittelunsa ansiosta WoodPlasticin puukomposiitti on luonnostaan luistamatonta. Lisäksi elävän tuntuinen ja mukava pinta kestää kaikenlaiset sääolosuhteet ilman ylimääräistä pintakäsittelyä eikä se värjäänny vedestä tai muista roiskeista.

Ovatko WoodPlastic-tuotteet laadukkaita?

Tuotteidensa korkean laadun varmistamiseksi WoodPlastic tekee paljon erilaisia testejä ympäri maailman. Nämä kokeet ovat osoittaneet, että tuotteilla on pitkä käyttöikä. WoodPlastic käyttää vain PEFC™-sertifioitua puuta, joka on kasvatettu kestävän metsätalouden perusteiden mukaisesti, ja kaikki tuotteet ovat kierrätettäviä. WoodPlastic tarjoaa materiaalille hyönteis-, laho- ja sienivaurioita vastaan jopa 25 vuoden takuun.

Mitä on puukomposiitti?

Puukomposiitti on kestävä ja huoltovapaa materiaali, joka sopii kaikkeen julkisivu-, aita- ja terassirakentamiseen. WoodPlasticin puukomposiitti sisältää 60% PEFC™-sertifioitua kuusipuuta ja 40% muovipolymeeriä.

Trademaxilta löydät WoodPlasticin suosituimpia komposiittituotteita - Forest, Forest Plus, Rustic ja Star useissa eri väreissä.

82 edullista tuotetta
brandBanner
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja